Witam Mamusie grudniowe!! Ja tez nią jestem. Wg. obliczeń lekarza termin porodu 1 grudnia, według moich 6 grudnia. Ale zakładając czas trawania ciąży +/- 10 dni to może być równie dobrze koniec listopada . Chciałam zapytać jakie badania zlecił Wam lekarz na pierwszej wizycie?? Ja ma zrobić:
1. grupę krwi
2. morfologię
3. analizę moczu
4. WR
5. poziom glukozy.
Dobrze się czuję . Nie mam mdłości. Normalnie chodzę do pracy. Lekarka kazała zażywać kaws foliowy (i tak brałam już od wrzesnia) i witaminę E - 3x dziennie.
Czytałam, że rozmawiałayście o kawie. Ja też bardzo lubie, ale teraz przerzuciłam się na INKĘ.
Serdecznie pozdrawiam wszystkie oczekujące koleżanki. Myslę, że miło będzie wymieniać się doświadczeniami.
1. grupę krwi
2. morfologię
3. analizę moczu
4. WR
5. poziom glukozy.
Dobrze się czuję . Nie mam mdłości. Normalnie chodzę do pracy. Lekarka kazała zażywać kaws foliowy (i tak brałam już od wrzesnia) i witaminę E - 3x dziennie.
Czytałam, że rozmawiałayście o kawie. Ja też bardzo lubie, ale teraz przerzuciłam się na INKĘ.
Serdecznie pozdrawiam wszystkie oczekujące koleżanki. Myslę, że miło będzie wymieniać się doświadczeniami.