reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Witam Mamusie grudniowe!! Ja tez nią jestem. Wg. obliczeń lekarza termin porodu 1 grudnia, według moich 6 grudnia. Ale zakładając czas trawania ciąży +/- 10 dni to może być równie dobrze koniec listopada ;). Chciałam zapytać jakie badania zlecił Wam lekarz na pierwszej wizycie?? Ja ma zrobić:
1. grupę krwi
2. morfologię
3. analizę moczu
4. WR
5. poziom glukozy.
Dobrze się czuję . Nie mam mdłości. Normalnie chodzę do pracy. Lekarka kazała zażywać kaws foliowy (i tak brałam już od wrzesnia) i witaminę E - 3x dziennie.
Czytałam, że rozmawiałayście o kawie. Ja też bardzo lubie, ale teraz przerzuciłam się na INKĘ.
Serdecznie pozdrawiam wszystkie oczekujące koleżanki. Myslę, że miło będzie wymieniać się doświadczeniami.

reklama
lampa witaj
Co do badań dopiero jutro mam pierwszą wizytę i jak tylko bedę miała wykaz zaraz napiszę. Czy zapisać Cię na liste?

anjali jeśli tylko wyrazić chęć aby zapisać na liste to napisz?
no i suwaczki dziewczynki:))

dyzia pisze:
Cześć dziewczyny, pozdrawiam z lipcówek :)
Wpadam do was przypadkiem bo zauważyłam krajankę - kate_less pozdrawiam koleżankę świdniczankę :) Do jakiego gina chodzisz? Jakbyś miała ochotę pogadać to pisz na pw :)

Gratuluję wszystkim świeżym ciężarówkom i życzę spokojnych 9 miesięcy :)

Pozdrawiam,
Mariola

Hej witam wszystkie dziewczyny!

Dyzia, wysłałam ci wiadomość na pw.

Pozdrawiam

U mnie juz jakis jest:)
Ale boje sie ze to wiecie..nic pewnego..
gdybym sie ak igiel ne bala..to pewnie sprawdzilabym bete.
Teraz ide spac..Dobranoc wszystkim:)

Cichutko cichutko chyba wszystkie sie zabrały za przygotowania do świąt:)) a mi się nie chce znając siebie wszystko bede robiła na ostatnią chwile:)

reklama
Do góry