reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Zazdroszczę tych 2 kilo - ja mam na plusie 2 kilo w ostatnim miesiącu:wściekła/y:
Nie dla mnie diety, a same ćwiczenia nic nie dają.
Będę gruba i tyle.

reklama
Nati na bezsenność cierpi:wściekła/y:
Niby goraczki juz niema. ale spać nie moze, tylko co chwila się budzi i jęczy.

Mam nadzieje ze dzis wszyscy zdrowi :)

pokaze wam jak moje dziecie cwiczyc unoszenie dupki do raczkowania
to tylko cwiczenia, porusza sie na codzienn w nieco inny sposob
Wrzuta.pl - pełzak
moz-screenshot-11.jpg
moz-screenshot-12.jpg

No my zdrowi! Ale Ania jakoś zachorzała - też na rzygosraczkę (epidemia w Gdańsku czy co?). Wczoraj pisała wieczorem że jest źle... może dziś jej przejdzie do popołudnia... mam wielką nadzieję :tak:

Nieistotna - ale twój Filipek kumaty!!! :surprised: Normalnie mnie rozbroił że na hasło podnosi dupkę :-D:-D:-D Prześliczny filmik.

Mój wczoraj zachichrał pięknie w kąpieli na kaczkę gumową, ale aparat zrobił mi matriksa i nie mogłam nic nakręcić (buuu). Muszę kupić chyba nowy...

Mój demon też jakoś nie sypia za dobrze przez ten gorąc. :no:

Dita, życzę dużo zdrówka dla Natalki i Ali!!jak sie dzisiaj czują?

Kasia Z, nie martw się u mnie cały weekend pod znakiem nauki, a własciwie cały następny miesiąc:eek::baffled: a jutro koło z całego roku zamiast imprezy w lesie kampinoskim:baffled::sick:
*****, dlaczego nie uczyłam się jak byłam piękna i młoda??:wściekła/y::wściekła/y:

Ania, przesylam wirtualne pozdrowienia:happy::happy: Kasia, może od was sie zarazila:confused::confused:

filmiku na razie nie widziałam, ale jak kopnę zaraz w tą skrzynię, to może się odpali:wściekła/y:

Kulka, fajny avatar :-)
No ten mój to taki egzamin, że jak nic nie powiesz to i tak cię przepchną, bo dziekan z promotorem przegłosują filozofa hehe. Ale trochę obciach pójść i bredzić w tym wieku (no i cię wszyscy znają i potem będą kręcić bekę... na pewno mój szef hehe)
Ania jak się od nas zaraziła, to po kablu od sieci, wiec uwaga: wszystkie jesteście zagrożone hhihi :-D

reklama
Kasiu - super że juz u was po choróbstwie!.
U nas odpukać - też już wszystko ok.
Jeszcze dziewczynki wyjedzą do reszty wszystkie calciumy, vitaminy, homeopatie, Ala nawet jakieś wziewne przeciwdusznościowo-kaszlowe dostała i mam nadzieję że (odpukaććććć) jedziemy!

Ja też wczoraj z Ania rozmawiałam, kurcze faktycznie nie jest dobrze, ma 40 stopni gorączki...:no: Trzymam kciuki, aby się wykurowała - przecież już na miejscu pomożemy jej przy Jasiu, aby odpoczeła!

Nieistotna - ale fajnie!! Normalnie do raczkowania się zabiera:tak::-D

Kulka - trzymam kciuki za koło:-D

Do góry