reklama
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Mam nadzieje ze dzis wszyscy zdrowi 
pokaze wam jak moje dziecie cwiczyc unoszenie dupki do raczkowania
to tylko cwiczenia, porusza sie na codzienn w nieco inny sposob
Wrzuta.pl - pełzak
pokaze wam jak moje dziecie cwiczyc unoszenie dupki do raczkowania
to tylko cwiczenia, porusza sie na codzienn w nieco inny sposob
Wrzuta.pl - pełzak

No my zdrowi! Ale Ania jakoś zachorzała - też na rzygosraczkę (epidemia w Gdańsku czy co?). Wczoraj pisała wieczorem że jest źle... może dziś jej przejdzie do popołudnia... mam wielką nadzieję 
Nieistotna - ale twój Filipek kumaty!!!
Normalnie mnie rozbroił że na hasło podnosi dupkę 

Prześliczny filmik.
Mój wczoraj zachichrał pięknie w kąpieli na kaczkę gumową, ale aparat zrobił mi matriksa i nie mogłam nic nakręcić (buuu). Muszę kupić chyba nowy...
Mój demon też jakoś nie sypia za dobrze przez ten gorąc.

Nieistotna - ale twój Filipek kumaty!!!

Mój wczoraj zachichrał pięknie w kąpieli na kaczkę gumową, ale aparat zrobił mi matriksa i nie mogłam nic nakręcić (buuu). Muszę kupić chyba nowy...
Mój demon też jakoś nie sypia za dobrze przez ten gorąc.

Dita, życzę dużo zdrówka dla Natalki i Ali!!jak sie dzisiaj czują?
Kasia Z, nie martw się u mnie cały weekend pod znakiem nauki, a własciwie cały następny miesiąc
a jutro koło z całego roku zamiast imprezy w lesie kampinoskim
:sick:
*****, dlaczego nie uczyłam się jak byłam piękna i młoda??

Kasia Z, nie martw się u mnie cały weekend pod znakiem nauki, a własciwie cały następny miesiąc

*****, dlaczego nie uczyłam się jak byłam piękna i młoda??

Kulka, fajny avatar :-)
No ten mój to taki egzamin, że jak nic nie powiesz to i tak cię przepchną, bo dziekan z promotorem przegłosują filozofa hehe. Ale trochę obciach pójść i bredzić w tym wieku (no i cię wszyscy znają i potem będą kręcić bekę... na pewno mój szef hehe)
Ania jak się od nas zaraziła, to po kablu od sieci, wiec uwaga: wszystkie jesteście zagrożone hhihi
No ten mój to taki egzamin, że jak nic nie powiesz to i tak cię przepchną, bo dziekan z promotorem przegłosują filozofa hehe. Ale trochę obciach pójść i bredzić w tym wieku (no i cię wszyscy znają i potem będą kręcić bekę... na pewno mój szef hehe)
Ania jak się od nas zaraziła, to po kablu od sieci, wiec uwaga: wszystkie jesteście zagrożone hhihi

reklama
Kasiu - super że juz u was po choróbstwie!.
U nas odpukać - też już wszystko ok.
Jeszcze dziewczynki wyjedzą do reszty wszystkie calciumy, vitaminy, homeopatie, Ala nawet jakieś wziewne przeciwdusznościowo-kaszlowe dostała i mam nadzieję że (odpukaććććć) jedziemy!
Ja też wczoraj z Ania rozmawiałam, kurcze faktycznie nie jest dobrze, ma 40 stopni gorączki...
Trzymam kciuki, aby się wykurowała - przecież już na miejscu pomożemy jej przy Jasiu, aby odpoczeła!
Nieistotna - ale fajnie!! Normalnie do raczkowania się zabiera

Kulka - trzymam kciuki za koło
U nas odpukać - też już wszystko ok.
Jeszcze dziewczynki wyjedzą do reszty wszystkie calciumy, vitaminy, homeopatie, Ala nawet jakieś wziewne przeciwdusznościowo-kaszlowe dostała i mam nadzieję że (odpukaććććć) jedziemy!
Ja też wczoraj z Ania rozmawiałam, kurcze faktycznie nie jest dobrze, ma 40 stopni gorączki...

Nieistotna - ale fajnie!! Normalnie do raczkowania się zabiera

Kulka - trzymam kciuki za koło