reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Rany Lucky , co się dzieje ? aż tak ? :confused::confused::confused::confused::confused::confused:
matko kochana :sick::-( napisz cos więcej jak będziesz miała chwilkę !
strasznie sie martwię !

Luckymama zasylam cieple mysli i trzymam kciuki
strasznie sie wszyscy martwimy, myslimy o Was
nie dajcie sie chorobie

Oj straszno było!!! Ale to nic takiego. Zapalenie gardła, krtani i na maxa powiększone migdały. Dlatego sie dusił. I on też na bioparoxie. 3 dni mam dwawć co 12 godzin 1 wziew. I bardzo dużo pić wody. żeby się nie odwodnił. I zesikał sie w wyro, bo nie zdąrzył:eek:. Już 2 noc:sick:

Miniutek katar - zielono mi. i po gorączce.:tak:

A ja nerwy na postronkach:baffled:

Jesteście kochane. :happy:
Mam nadzieje ze spotkanie streścicie dokładnie i foty też bedą.
Pozdrawiam.

Faktycznie-strasznie!!! No ale już oki??
a Dawida czyści od wczoraj,nie ma gorączki,nie wymiotuje ino sra!!Nie dawałam mu nic nowego do jedzenia. No i nie wiem czy jechać z nim do lekarza czy nie:confused:?? Szpitale strajkują to nawet nie ma gdzie jechac za bardzo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!

reklama
lucky dzięki :-)już jest lepiej-to przez soki ale czemu to nie wiem!:confused:! Dzisiaj nic mu nie dałam do picia oprócz mleka i herbatki kop. i było dobrze! koło 17 dałam mu trochę soczku i poszła jedna sraczka:wściekła/y: i od tej pory cisza!! Więc na razie nigdzie nie jade-ale jak jeszcze raz go przeczyści to jade do szpitala-i gó..wno mnie obchodzi cały strajk!!! nie wiem czy dobrze robię ale tak czuje:confused:!!! Dawid jest cały dzień roześmiany,brzuszek go nie boli, w kupce nie ma żadnego śluzu ani krwi!!!

Do góry