reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Współczuje tych paskudnych choróbsk!!
Dita-otwierasz aptekę:surprised:???? Chyba całą wykupiłaś!!! No ale najważniejsze że już jest lepiej!!!:-):-):-)
A Dawid to daje wciery!!!Całą noc nie spałam przez niego budził się co godzinę-Kiedy ja się wkoncu wyśpie!!!!!! Tak bym chciała żeby spał bez przerwy chociaż 6 godz.-w niedoczekanie moje!!!Dzięki Bogu że mój M.zrobił mi rano kawę bo bym nie wstała z łóżka!!!
Dziewczyny wkońcu się poznacie za nie długo-super!:tak::tak::tak:! Ciekawe czy ktoś przez weekend będzie na BB?:-:)-(

No ozdrowiałam. Mężuś chyba też, bo pojechał pracować i nie daje znaku życia (jakby coś mu było to by pewnie już powrócił).
Piotruś terminator, nic go nie rusza jak zawsze.
Także raczej jutro jedziemy.

A ja się usiłuję uczyć do egzaminu z filozofii. Jezu jakie głupowate te egzaminy. Normalnie nie nawykłam. Trzeba wymyślić 3 zagadnienia, do każdego 10 pytań, z tego po jednym wytłuścić, żeby pytacz wiedział z czego pytać. No i tego jest na godzinę uczenia. Tylko przeca nie usiądę godzinę przed się uczyć, bo głupio jakoś. I czytam to i zgłębiam...
Śmiech normalnie.
A się uczyło cholera po 1200 stron książki w trzy dni na studiach. I jakoś teraz tego... mało jest. :-D

Maja to będziemy we dwie-takie sierotki:-):-)!!!

Miłej zabawy Wam życzę!!
I jeszcze przy okazij dla Tych Mamusiek które jadą:
WSZYSTKIGO NAJLEPSZEGO Z OKAZIJ DNIA MATKI-wkońcu to Nasze święto!!!!!!
( po raz pierwszy i x-raz)

reklama
Rety jak ja bym chciała schudnąć :-( Zazdroszczę Ci Kasuelf :tak:
Jak już wspominałam moje bieganie poszło się je bać :eek:

Do góry