reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

moj bruncio sypia sam, czasem gdy ma zla noc- nabki/zle sny to biore go do siebie:tak:
jest wtedy spokojniejszy a i ja sie ciesze ze mam go blisko
uwielbiam z brunciem spac:-)

reklama
Sto lat sto lat niech żyja żyją nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!:happy::happy::happy:
HELENKA, JAS I MINIUTEK:-)
Kończą dzis śliczniuchy 5 miesięcy:-)

Uwielbiam spać z miomi chłopakami trzema, teraz oststnio Lil sie wyłamuje i chce spać sam:-) A moje nocne pobudki sa bardzo różne i kazda noc inna. Ogólnie jest git:-)

Marika spi sama w lozeczku. Czasem rano jak M wychodzi do pracy zostawiam ja ze soba w lozku. Dobrze ze jest ogromne bo zawsze mam obawy ze jej krzywde zrobie.

A ja mam troche kaca. Ale juz dochodze powoli do siebie. Dzis idziemy wczesnie spac razem z dzidzia.

Piotruś dziękuje wszystkim ciociom z BB za życzenia!

Sto lat sto lat dla
HELENKI, JASIA I MINISIA!!!!
:-D:-D:-D

Kulka, niestety nie znam żadnego ortopedy - jeszcze mnie tam nie zaniosło. Mąż był w luxmedzie kiedyś, ale napotkał jakiegoś konowała, nie polecam.
Nam weekend upłynął pod znakiem wszelakich odwiedzin, trochę masakra, taki upał, chociaż Piotruś jakoś niewymęczony zupełnie, w przeciwieństwie do rodziców.
Aenye, mi też czasami tak przez sen płakał (ostatnio już dawno nie). Teraz juz nie, myślę że nie ma się co martwić, minie!

Nieistotna, zdrówka ocznego życzę!

U mnie mały z nami w łóżku nigdy nie zaśnie, za mało miejsca. Tylko w swoim łóżeczku zasypia mały demon. Jak ja przysnę, to mnie budzi łapka w oku albo jakoś tak :-D

A dziś demon odmówił rano cycka - przez pracę moją rano zawsze teraz dostaje mleczko z kaszką - i się jakoś nakręcił. Wył i nie jadł z piersi, za to zrobioną mu kaszkę zeżarł w mgnieniu oka! Niezły aparat! :-D

No prosze jaki wygodny Piotrus - w koncu cycolenie to ciezka praca, a z butli niemalze samo leci :tak:;-)

Pogoda boska ! Uwielbiam takie ciepełko ! :tak::-) czuje sie ja rybka w wodzie ! Mikiemu tez upał nie doskwierał - pewnie po mamusi ciepłolubny bedzie :tak:

Dzis też pierwszy raz usłyszałam , że Mikołaj jest podobny do mnie :-) w końcu ! :tak::dry:;-)

reklama
Do góry