reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Czasem jak Mikołaja biore na ręce tez mu cos tam chrupie - oczywiście pytałam lekarz co to i w ogóle , czy krzywdy mu nie robię , no i ona , na to , ze wszystko OK :confused: Dawki wit. D3 nie zwiększyła , żadnych ćwiczeń rozruszających też nie zaleciła - więc pewnie wszystko gra :tak:

Nieistotna - nie martw się , wszystko się naprawi ! :tak: no i 3mam kciuki ,zeby to faktycznie były zęby, a nie cos poważniejszego !

reklama
Nieistotna to co pisza dziewczyny to maja racje. Ja jeszcze tak sobie mysle, ze moglabys sie zebrac w sobie i przyjechac do Wrocka, moze udaloby mi sie zalatwic wizyte u jakiegos innego lekarza. Zbadalby go sobie, poogladal.
Dita kapiulka rewelacja. I ile frajdy, co?To jakbym widziala w wannie swoje dziewczyny. Zreszta kiedys pokazywalam zdjecia.

My wczoraj bylysmy na ostatnim szczepieniu, nastepne dopiero jak Maniana skonczy rok.
Julka miala bilans robiony. Gowniara, niby taka chuda i zylasta, ale 17 kg wazy.

Ditka ale ona jest drobniutka i to widać na filmiku nie masz się czym martwić, moja też jest drobna a poić ją smalcem nie zamierzam ;-)

Dita maja walnieta wage i juz. Nie przejmuj sie. Julka tez nalezy do drobnych, ale wysokich. Jak byla w wieku Maniany byla dluga na 72 cm, Maniana wczoraj byla mierzona-67 cm. Normalnie wrobelek-kurdupelek. A waza tyle samo w tym wieku. Czyli Maniana nalezy pewnie do tych niskopiennych;-);-).

kaszelek moge olac dobra
stawy - pojutrze ide do otropedy zapytam, jemu strzelaja od urodzenia, czasem jak strzeli mu w kregoslupie gdy biore go na rece to mi serce staje, boje sie zeby nie pekl kidys, chyba nidy sie nie przywyczaje
alergiia rozwiazana, przeciez dolewam sobie mleka dp cappucino, zapomnalam
goraczka mnie martwi bo na zeby w paszczy nic nie wskazuje
czasem drobne sygnaly wskazuja na lawine

ALa jest porostu drobna i tyle, nic jej nie jest

Super sie Jula rozwija
myslalam kiedys Nonku o innym lekarzu ale potem odpuscilam

A ja dzis z okazji 5 miesiecznego jubiluszu ...latalam znowu z kubelkiem na siusiu.

Popoludniu bedzie wynik.
Mam nadz ze siuski beda oki

Lucky ;-)

reklama
Do góry