reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
dzięki, dzięki:-D:-D:-D
Ala w Natce jest zakochana - co widać, a Nat się kąpać UWIELBIA (w wanience nie mam sensu już jej kąpać, bo w 5 minut woda jest całkowicie wychlapana:-))

Siema dupencje

Dita filmik boski, Nata tak samo jak Filip w wannie, nogami pracuje az milo, tyle ze ja nie mam drugiej pomocnicy :)

Troche sie laski martwie o szczura mojego
od kilku dni ma ciagle stan podgorczkowy, ciagle ponad 37 - moze zęby a moze nie
dzis trzy razy kaszlal - moze sie rozchoruje a moze nie
wysypka na mordzie 4 dzien- moze uczulenie a moze nie
a ja zgubiłam Bephantem - moze znajde a moze nie (i znow wydawanie kasy)
kupa z sluzem - moze uczulenie a może nie
ropieją mu oczy - moze od słońca a moze nie
tak mocno strzelaja mu stawy ze az nawet on to zauważa - może sie rozleci a może nie

i co mam z nim zrobić by było mu dobrze?

kasuelf super av :cool2:

Nieistotna jesli jest to 37 w dupce nie masz się czym martwić
kilka kaszelków to nie powód do zmartwień :tak: a jeśli ma wysypke i kupa jest ze śluzem to napewno jakas alergia :tak: może na mleko :confused: ja przecierała mojej buźke roztworem KALIUM HYPERMAGANICUM kosztuje chyba z 2 - 3 zeta i jest lepszy na wysypke niz bepanthen :tak:
a jak mu strzelają stawy to wychodź z nim częścien na słońce i spytaj pediatre o tran podobno mozna juz podawać takim małym dzieciaczkom

Dita super dziewuszki:-)
Nieistotna ile wit d mały dostaje? Ja mam do dziś strzelające stawy od urodzenia mówili mojej mamie ze ze na coś nie tak, a jest git.:tak:

Dita filmik ekstra!!!
Nieistotna tak jak Miłka pisała klka kaszelków to nie powód do zmartwień!!Mój też sobie pokaszluje ale to chyba dlatego że się strasznie ślini(a ząbków nie widać) i mu wysycha w buzince!! A oczka przemyj mu rummiankiem-pomoże-przynajmniej mojemu pomogło!!Trzymam kciuki żeby było dobrze!!!!

reklama
Nieistotku, kupa plus wysypka to pewnie alergia na coś. Odstawisz i zniknie.
Kaszle mój też namiętnie - od suchego powietrza. Jak chodzi nawilżacz to jest ok, dziś okno otwarte bo ciepło, a nawilżacz wyłączony i już kaszelek..
37 to chyba nie powód do niepokoju jeszcze...
Na stawach to się nie znam
:dry:

Do góry