reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Boże .... ! Normalnie lato ! :szok::tak::-) W końcu ! :tak: Jest tak ciepło , że najchętniej wskoczyłbym do jakiegoś baseniku :tak: Cały dzień łazimy z Mikuniem po dworzu - znowu byliśmy na placyku zabawowym - ale ubaw ! :-D Wieczorkiem wrzuce fotki :tak:
Tak się opaliłam , że boję sie , ze bedzie mnie piekło :dry::szok:

Kasuelf
- koniecznie pochwal sie dziarkami :tak:

reklama
a ja mam
1.ramie prawe
2. ramie lewe
3.dekolt
4.przedramie kolo lokcia
5. palec u prawej dloni
6.udo lewe
7.kolo pachwiny lewej nogi
8.kolo lopatki
9. dol plecow

chyba uzaleznia:dry:

padam ze zmeczenia, gardlo mi wysadza
bruniasty ma katar do tego gorne dwojki mu sie przebijaja:wściekła/y: moje biedne dziecko:eek:

anita zazdroszcze. tu leje i o takich atrakcjach moge pomarzyc:-(

Olafek jeszcze raz dziekuje ciociom za zyczenia!!

kasuelf fajne dziary, truskawa swietna!!
ja mam mala, kolorowa rozyczke na cycuniu :-)

Mercunia wracaj do zdrowka!

moj Oli jeszcze od urodzenia nie byl chory (tfu tfu), oby jak najdluzej sie uchowal!

Anita, a co to za placyk zabawowy i co tam robicie??

Kasiu , tradycyjny , zasponsorowany przez UE plac zabaw :tak: czysto , kolorowo , dużo dzidzioli , mnóstwo atrakcji :-) ja zabieram tam mojego 5-letniego chrzestniaka i jego 6-letnią sąsiadeczkę no i Mikołaja rzecz jasna :tak: starsze dzieci bawią sie same - ja bawię się z Mikołajem : huśtawka , zjeżdzalnia , koniki ( fotki w galerii :tak: ) ubaw po pachy i setki spalonych kalorii :tak:;-):-p

Kasuelf super tatoo :tak::tak::tak:

dzieki dziewczyny:-)
fajnie ze wam sie podobaja,
wiele razy slyszlam ze ohyda, ze sie oszpecilam, se swir i tralala albo jak z kryminalu,
ja mam to w du pie
zyje sie raz, zawsze chcialam miec tatuaze i tyle.
kto ma = rozumie.

Ufff...
nadrobiłam...

Fajne tatoo... nie dla mnie:no: panicznie boję się igieł:-(

Nat ma trzydniówkę... a poza tym jest OK:)))
u nas jest gorąco i śpi tylko w pampersie:))) tak jak Asia, jak była mała - spała na golaska bardzo długo...
dzisiaj byłam na dworze z Nat, ona była ubrana tylko w bodki i kapelusik... no niektórzy się na mnie patrzyli dziwnie... a niektóry wręcz mówili, że w końcu jakaś normalna mama :tak:
a niektóre dzieci darły ryja... bo te głupie pindy-matki ubrane w krótki rękawek i spódniczke ubrały swoje dzieci w wełniane:szok: ciuszki i przykryły kocykiem!!!!! Albo długi rękaw i dres:baffled:... trzeba być jeb niętym na mózg!!!

siadałam 3 h temu do kompa i już musze spadać... cycki mi zaraz rozwali jak nie ściągnę pokarmu...
u nas upał
Mercunia -zdrówka życzę!
Olafek - 100 lat!!!

reklama
Do góry