reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

nonek sporo tego to fakt. Spokojnie moja droga nie jest tak źle;-) musisz sobie tak wmawiać to pomaga wiem po sobie bo też nie mam lekko:sick:. Michał w robocie a ja cały czas z dzieckiem sama, jak wraca z pracy to i tak ja sie zajmuje synem.I ja go kąpie i ja karmie i przewijam...:sick:. Zaczynam sie juz na maksa męczyc choc chyba troche sie przyzwyczailam do tego typu zycia:dry:. W nocy tez ja wstaje do małego. Mike wstaje tylko raz a reszte ja! Dlaczego kobiety mają ciężej??? a moze to zależy jakiego ma się faceta:confused:.

Dlatego ja tez żdadko do was zaglądam bo jestem zawalona obowiazkami.

reklama
Wow, Nonek, szalejecie motoryzacyjnie!! :-) No ciekawa jestem jakie samochodziki kupicie :tak: Nie martw się bałaganem, córom najpewniej nie przeszkadza, a męża nie ma ;-)
U mnie tez włosy wypadają w stopniu podobnym. Przez to muszę odkurzać, żeby się pozbyć drugiego dywanu z własnych włosów. Jeszcze mam dłuższe, to z dwóch włosów robi się już kłębek, a z 50 co wypadają to już koszmarne jakieś ilości :oo:
Piotruś o 17 postanowił zakończyć dzień i śpi.. Ciekawe o której rozpocznie następny? Stawiam na 3 rano... :rolleyes2:

hej ho lasencje!!!

jakas padnieta jestem dzisiaj, pewnie przez to ze moja mala menducha wstala dzisiaj o 5 rano :szok:

jesli chodzi o spacerowke to ja wkoncu nie zamowilam, bo mialam plana zeby nie tracic gwarancji. w piatek bylam w sklepie zeby juz zamowic, pani dzwoni do producenta a on na to ze beda dopiera pod koniec maja!!
fuck to ponad miesiac jeszcze a kluska ledwo sie miesci i w dodatku nudzi w gondoli:wściekła/y:

Anita i Dita wspolczucia!:sick:

Agnieszka gratulacje z okazji zareczyn!

Kate BLAGAM jak znajdziesz takiego lekarza co by wypisywal L4 to daj cynka!
Upojnej imprezki urodzinowej zycze!;-)

Nieistotna a co sie stalo, czemu nie mozesz przyjechac, kiedy to przesluchanie itd powiedz cos wiecej??

Nonek sciskam! olej balagan!rozumiem co czujesz ja tez wiecznie sama z malym! a tyle osob mowilo ze bedzie pomagac echhh

Ach te włosy mi też garściami wypadaja, a w łazience ich PEŁNO i jeszcze mała mi też je wyrywa, chociaż zwiazane ciasno w kitke + opaska na włosy-BĘDE ŁYSA!!!!

Nonek, Kinga Przytulam Was. Wiem że Wam ciężko, bo ja też nie raz jestem samiutka całe dnie. Teraz się cieszę bo jest mąż, ale na jak długo?

udalo sie zalatwilam osobe ktora pojedzie za mnie jutro :)
ulzylo mi bo nie lubie byc nieslowna uff
mam nadizeje ze zgarnie laska kilka tysiaczkow :)

a ja wlasnie wrocilam z bankietu imieninowego znajomego mojego ojca
full wypas ąę
pojadlam lososia i wypilam stanowczo za duzo czerwonego wina
za to moj facet wyslal mi mmsa z tunisu
wezcie normalnie kurfa zenada
musze wyjechac bo dostane zapasci

spa0240np3.jpg

spa0236tb7.jpg

spa0235wm8.jpg

reklama
Do góry