reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Brawo Kubulek :tak:

To ja dla odmiany napiszę, że Milenka uwielbia jak jej czytam, to się nie zmieniło. Nie zmienia kartek, cierpliwie czeka do końca i nie ma zasypiania bez czytania :no: Zawsze przynajmniej jednego Franklina (jej ulubione książeczki) muszę przeczytać, a czasem dwa. Ostatnio na topie jest też taka seria niby encyklopedia dla dzieci, zawsze muszę jej ze 20-30 minut poczytać żeby nie było protestu przed pójściem do łóżka. A w dzień często rozmawiamy o tym co czytałam poprzedniego dnia :tak:

reklama
Oli jeszcze cały czas myli zaimki, no i czasem tak odmieni wyraz że trudno zachować powagę :-D
Apropos śmiesznej odmiany: dziś zakropiłam Oliwce Nasivin, bo miała zapchany nos, oczywiście był bunt, a jak skończyłam powiedziała:
- Nie lubię tego!
- Czego nie lubisz?
- Kropli do nosu!

:-D:-D:-D
Konradowi również zdarzaja sie błedy w odmienianiu.Ostatnio chąc zrobic coś sam mówi:"Sama,sama...";-):-).
Oczywiście go poprawiam:tak:.
I wiadomośc z ostatniej chwili:-)
Kondzio nie ssie smoka!:-):-):-)
Zostały mu ostatnie dwa i odgryzł tę częsc silikonowa od reszty(plastiku) i zobaczyl,że się zepsuły;-).Na poczatku bardzo się zmartwił,to powiedziałam mu,że kupimy nowe w Smyku;-).Dzis mija juz 3 dzień.Przed drzemka zapytał o monia,to pokazałam mu zesputego(specjalnie zostawilam) i juz go nie chciał:no::-).
Nawet nie przypuszczalam,że zrozumie to,że monio się zepsuł,spodziewalam sie mega-histerii,bo byl mocno uzależniony:eek::happy:.

:-D:-D:-D
Konradowi również zdarzaja sie błedy w odmienianiu.Ostatnio chąc zrobic coś sam mówi:"Sama,sama...";-):-).
Oczywiście go poprawiam:tak:.
I wiadomośc z ostatniej chwili:-)
Kondzio nie ssie smoka!:-):-):-)
Zostały mu ostatnie dwa i odgryzł tę częsc silikonowa od reszty(plastiku) i zobaczyl,że się zepsuły;-).Na poczatku bardzo się zmartwił,to powiedziałam mu,że kupimy nowe w Smyku;-).Dzis mija juz 3 dzień.Przed drzemka zapytał o monia,to pokazałam mu zesputego(specjalnie zostawilam) i juz go nie chciał:no::-).
Nawet nie przypuszczalam,że zrozumie to,że monio się zepsuł,spodziewalam sie mega-histerii,bo byl mocno uzależniony:eek::happy:.
Brawi dla Kondzia :tak::tak::-)
Jenni mocno uzalezniona od smoka i nawet jak sie zepsul to zrobila mega histerie i trzeba bylo jej kupic nowego:baffled:

Brawo Kondzio! To się nazywa prawdziwie męska decyzja ;-):tak:

Milenka ostatnio chyba uzależniła się od wierszyka "o panu Tralalińskim", po każdej książeczce na dobranoc musimy czytać ten wierszyk, tzn ja czytam a ona już z pamięci mówi, najbardziej lubi potem wszystko nazywać jak w tym wierszyku - Milenka Tjalaleńka, Mamusia Tjalalusia itd itp

reklama
Dziękujemy bardzo.Strasznie jestem z niego dumna:tak:.
Bardzo fajny wierszyk Milenka polubiła:-).

Do góry