reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Mój Oskar ma ponad 2 miesiace i uśmiecha sie do wszystkich i wszystkiego :-) Jest bardzo ciekawski, a nawet zaczyna juz gadać po swojemu...! :-D

Załączniki

• Untitledd.png
    Untitledd.png
    82,5 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Hehe, a Oli oglądając niedawno program o małpach powiedziała: "O! Ale ładna małpa!" Dziewczynki mają zgoła inne postrzeganie tych zwierząt :-D

A wyrazy w zdaniach nawet dość wyraźnie wypowiada, tzn lekko zniekształca po dziecięcemu, ale swoich wyrazów właściwie nie tworzy, poza jednym: "kołajać" tzn rysować.
To Kuba odwrotnie,jest genialny w tworzeniu nowych słów.Ciągle coś wymyśla,ja nie wiem skąd mu sie to bierze.Choć wyrazów ,które można zrozumieć,też coraz więcej:tak:
A Milenka i Oli to mistrzynie normalnie:tak:

he he jestem w szoku jak nasze lutowkowe bable super gadajai te komentarze Oli i Milenki- SUPER:tak::-D

a ja dzis lalam w sklepie bo Laila podchodzila do bielizny, wolalaWOW, sciagala z wieszaka i szla do luterka przymierzac:-D dzieci nam rosna , nie ma co!

he he jestem w szoku jak nasze lutowkowe bable super gadajai te komentarze Oli i Milenki- SUPER:tak::-D

a ja dzis lalam w sklepie bo Laila podchodzila do bielizny, wolalaWOW, sciagala z wieszaka i szla do luterka przymierzac:-D dzieci nam rosna , nie ma co!
euro juz mowi to teraz zabiera sie do konkretow:-D

Susu :-D Oli też w sklepach podziwia ciuchy z wieszaków, ogląda i mówi: "O! ładne to", ale to takim śmiesznym tonem, że lejemy z niej. Musiałabym to nagrać, ale jak tu uchwycić kamerą takie chwile :confused:

Kondzio dzis poroszony powiedział 2 razy mama:-):-):-).Prosilam go kilka razy,zeby to powiedzial ,a on pokladał sie ze smiechu.Robił takie miny jakby sie wstydził:-);-),ale dwa razy powiedział.Normalnie mialam łzy w oczach:sorry::tak:

reklama
Do góry