reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Brawo Emi :tak: Oli chętnie "pomaga" w kuchni, ale przyznam się, że daję jej coś do pokrojenia na odczepne, żeby się zajęła, a ja w tym czasie robię to co muszę :zawstydzona/y:

Super Kondzio!!!
Super MIGOTKA!!!! u nas tez byla dzis pizza i LAila tez pomagala, hi hi:tak:tylko jesc tej pizzy potem nie chciala:baffled: a byla dobra:shocked2:

Moje dzieci gada i gada...juz nie pisze co,wszystko chce powtarzać,ale nie zawsze mu wychodzi.
Z ciekawostek "pampi"-pani
"dziębień"-grzebień:szok::-D
Zdania składa 2-3 wyrazowe,nie wszyscy go rozumieja,ale ja tak:-D
A wujek to jest "dudzia",raz,czy dwa wyrwało mu sie "wujo",ale przez przypadek:-D

W sobotę w tv leciał film dokumentalny o praczłowieku - od małpy do homosapiens.... Milenka przez chwilę oglądała z uwagą, po czym stwierdziła: "Głupie małpy, bardzo głupie!", odwróciła się na piętce i poszła :-)

Hehe, a Oli oglądając niedawno program o małpach powiedziała: "O! Ale ładna małpa!" Dziewczynki mają zgoła inne postrzeganie tych zwierząt :-D

A wyrazy w zdaniach nawet dość wyraźnie wypowiada, tzn lekko zniekształca po dziecięcemu, ale swoich wyrazów właściwie nie tworzy, poza jednym: "kołajać" tzn rysować.

reklama
Do góry