reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Ogromniaste Brawa dla Oli i Kubusia takie juz rozgadane ze az zazdroszcze ale i ja sie kiedys doczekam:tak: a ja jestem szczesliwa ze Jenni nauczyla sie mowic
kawa-awa:-D niby nic ale dla nas to duzo :tak: bo ona niechce powatazac za mna tylko robi to wtedy kiedy ma ochote a ma ja malo kiedy i robi mi na przekur ja jej mowie powiedz mama a Jenni mi na to tata ja jej mowie tata a ona mi papa i tak caly czas:sorry2::-D

reklama
Brawo dla Jenni :tak:
Irtasia, Oli na początku też mówiła kiedy chciała, a nie kiedy ją o to poprosiłam.
Teraz powtarzać lubi, ale dużo mówi tylko w domu, na podwórku lub w obcym towarzystwie robi się małomówna, nie wiem czemu :confused: W dodatku jak jakaś sąsiadka coś do niej powie lub ją o coś zapyta, to milczy jak zaklęta i robi głupie miny, chyba zaczyna się okres wstydu :-D

Ostatnia edycja:
Irtasia, Oli na początku też mówiła kiedy chciała, a nie kiedy ją o to poprosiłam.
Teraz powtarzać lubi, ale dużo mówi tylko w domu, na podwórku lub w obcym towarzystwiem robi się małomówna, nie wiem czemu :confused: W dodatku jak jakaś sąsiadka coś do niej powie lub ją o coś zapyta, to milczy jak zaklęta i robi głupie miny, chyba zaczyna się okres wstydu :-D
Jenni tez sie wstydzi i chowa sie za moja noga zawsze:tak::-D

Teraz powtarzać lubi, ale dużo mówi tylko w domu, na podwórku lub w obcym towarzystwie robi się małomówna, nie wiem czemu :confused: W dodatku jak jakaś sąsiadka coś do niej powie lub ją o coś zapyta, to milczy jak zaklęta i robi głupie miny, chyba zaczyna się okres wstydu :-D
U nas ten okres wstydu trwa już od dawna i nadal....:tak:Czasem jak sie zapomni,to coś tam powie.Ostatnio szedł sobie i spiewał "Pani e Janie"a ludzie w szoku:tak::-D

brawa dla rozgadanych bąbelków!!:-):-D:-D:-D
ech, czekam też Irtasia z utesknieniem na ten moment az moje dziecie sie rozgada wreszcie po ludzku;-)... Hubek też podobnie jak Jenni, nie chce powtarzać za mną, czasem też na przekór mówi cos innego:-D i faktycznie też w obecności obcych osób zmienia się nie do poznania: normalnie jak jest wśród nas to gada o gada po swojemu, ale jak tylko pojawi sie ktoś spoza domowników to milknie i troche czasu mu zabiera by sie rozkręcić

Super Gosia,fajny pomysł.
Kuba by zjadł pewnie połowę.
Nadal wszystko smakuje,pcha do buzi...
U Was tez tak jest?:tak:

reklama
Gosia, pomysł super z tą wyklejanką :-) Praca Emilce wyszła bardzo ładnie :tak:

Rozalka, u nas okres pchania wszystkiego do buzi skończył się, odpukać. Tzn coś tam jeszcze czasem weźmie, np bardzo lubi lizać grafity z kredek :dry:, ale kiedyś wszystko trafiało do buzi, a teraz Oli wpada na ten pomysł bardzo rzadko.

Do góry