reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Gratulacje dla wszystkich bobasków:tak::-D.
Alunia ostatnio też zrobiła postępy,bo sama potrafi siadać i z tego siadania przechodzić do leżenia i pozycji raczkującej i odwrotnie;).no i od wczoraj zaczęła się przemieszczać na czworaka:-D:tak:.oczywiście przy okazji odkryła ,że szuflady się wysuwają,a uchwyty są bardzo smaczne:-D:tak:

Brawa dla wszystkich ślicznie rozwijających się maluszków! Milenka ostatnio nauczyła się karmić mamusię chrupkami i bawić sie z nami w "złap mnie" :-)

Gratulacje dla dzieciaczków, które opanowały nowe umiejętności :tak:

A Oli dziś dopiero odkryła, że można biegać na czworakach :-D
Poza tym nauczyła się złościć :baffled: Jak jest coś nie po jej myśli to odrazu uderza w płacz, wygina się i macha tak śmiesznie rękami. Do tej pory raczej nie okazywała złości, więc dla nas to nowość.

Dziś Kube próbowałam posadzic na nocniczek,ale.....zwiał:-D:-D:-DNa czworakach to nie umie chodzić powoli,ciągle biega i tak śmiecznie wierci przy tym tyłeczkiem:-D:-D:-DI raczej się nie złości,łatwo odwrócić jego uwagę od tego ,co chce,a nie może.Czasem mówi przy tym wrrrrrrr......:tak:

Jenni narazie na nocniczek nie siada musi jej najpierw troche pupa urosnac bo wpada do srodka i siedzi na dnie no a ja juz mniejszego nie widzialam:tak:

ja kupilam chyba za wysoki nocnik bo Laili na nim niewygodnie...musi wiec poczekac albo kupie nowy ale na razie nie przejawia nim zainteresowania wiec jednak sie wstzymam...

reklama
Do góry