reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

niedawno pisałam wam ,że złapało mnie zapalenie piersi. No i od tej pory boli mnie sutek .Jak Niko załapie to takie igiełki mi przechodzą po całej piersi .Ja wczoraj kładąc się spać zaczęłam go oglądać . A tam na samym czubku taki biały punkcik jak to robią się syfki na twarzy .Tylko jest pod taką grubą warstwą skóry i na około jest bąbel. Muszę chyba z tym iść do gina .No i nie wiem czy podawać małemu tego cyca bo jak załapie dobrze to nie boli ,ale jak czasami złapie to można się posikać z bólu

reklama
jolek wydaje mi się, że to grzybica przewodów mlecznych. wiem że clotrimazol pomaga, ale nie wiem czy można wtedy karmić tą piersią. Idź do gina na pewno.

martusiu barrrdzo dziękuję za linka.Przeczytałam i zajrzałam Nikusiowi do buziaka ,a on ma tam czyściutko ani nalotu, ani pleśniawek .Ciekawe od czego mi się to zrobiło .No nic pójdę we wtorek to się dowiem co to za dziadostwo

mężem???:szok::-D:cool2::rofl2: NIGDY!!:-D:-D:-D

podobno seler poprawia llibidoooo :)

Nie, nie Mężem:):-D:-D:tak::cool2:
ale Twoim libido:):tak::tak: Oczywiście jeśli masz w nadmiarze.....hihi:-D
Seler....hm...nie bardzo przepadam:(((((
Zauwazylam ze nawet mam ochote na sex jak pare dni nic nie robimy. Teraz tak bylo (3 dni) i wczoraj normalnie sama zaciagalam M do sypialni.....

Jolku- to moze być grzybek:((( Do lekarza!!!!
A u mnie tez cos podobnego ale nie na piersiach tylko nizej.....
Swędzi niesamowicie i zaczelam smarowac maścią na grzybka w okolicach intymnych, moze pomoze, jak nie to tez bede musiala sie wybrac do gina:no:
Najsmieszniejsze jest to ze M nic nie ma, nie zarazil sie!!!!

Jolek grzybica to co innego i nie tym sie objawia. Z tego jak to opisałaś wydaje mi się że masz zatkany wypływ. Koniecznie zgłoś się do lekarza najlepiej IBCLC i niech to obejrzy. Grzybica to zaczerwienienie i tak jakby polakierowana skora otoczki, a mały biały punkcik wielkości główki igły to zatkany kanalik( jego wylot)

Jolek i podawaj tego cyca koniecznie. Chyba że Cię tak boli że nie dajesz rady to ściągaj laktatorem. Zapalenia maja to do siebie że się lubią powtarzać.
I jeszcze warto przystawic tak aby ten pęcherzyk na brodawce był od strony języka Nikusia. Zaczynaj karmineie od tej piersi i karm odpowiednio długo. To prawdopodobnie korek, ale lepiej sie upewnij u lekarza, przez internet cięzko doradzać.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry