reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama po godzinach czyli coś na leniwe zimowe wieczory

tak, przyszły jakieś takie inne... Wkurzyłyśmy się z mamą nieziemsko. potrzebne jeszcze koraliki, guziki i takie bzdety- masz może?? Mam koronkę ładną. Jutro przeglądnę swoje zapasy filcowo- dodatkowe i będę myśleć nad upominkami dla Krysi i Marysi:-)

reklama
forever, jakbyś mi wysłała materiały, to Ci uszyję, bo boję się, że inaczej nie sprostam Twoim wymaganiom;-) Tyś jak moja mama- do niej nigdy ekipa remontowa drugi raz nie chce wrócić, bo każdy szczegół jest mega ważny, hihi:) A może też dla Krysi taką gałąź i mobil zrobimy??? Zwierzęta wyślę wcześniej a galąź z sadu rodziców wezmę i M. na biało pomaluje, na zlot przywiozę albo nawet na weekend do Wawy wpadniemy i M. Ci to zamontuje?:-) tylko nie wiem czy byś chciała? Poszukam zaraz fotek tego.
Właśnie a może ptaszki dla Waszych dziewczynek????

P1090720.jpgP1090722.jpg o cos takiego, tylko jak dziecko już duże, to można koło okna zawiesić czy w innym miejscu.

Ostatnia edycja:
Oczywiście, że tak aby dało się przejść. Tylko nie wiem forever jak z dołu będą się prezentować ptaszki. No, projekt już jest- raz zrobiliśmy dla Miesia, to i drugą taką gałąź możemy bez problemu zrobić i Krysi sprezentować:tak:Z przyjemnością:-)
Trasia, jeśli by Marysia tez chciała od Miesia taką gałązkę dostać, to dla niej też z radością zrobimy i na zlot przywieziemy:-) Będziesz miała wtedy kawałek sadu w domu a co do przeprowadzki- możemy razem, tylko , że to nie w samej Zg a pod- w tzw. Górkach;-)

no co Ty, Michał zerwie gałąź, mama pomaluje ( mówiła, że to nie jest problematyczne) a ja zwierzątka zrobię- 3 ptaszki powiedzmy?? Michał na zlocie powie Marcinowi jak to się montuje ( takie kołki trzeba mieć) a ja pozawieszam Ci te ptaki na żyłkach i w domu tylko do gałązki przywiążesz sobie. I wsio:)))

A, i nie wiem jak u Ciebie wygląda kwestia balkonu ( nasz ma sufit), ale możesz sobie tam tą gałązkę zawiesić jak w domu nie masz gdzie;-)

reklama
teraz mi wcięło:crazy:

e: forever, tam właśnie zamiawiałam ( kraina filcu) i byłam niezadowolona z kolorów... Musisz na żywo zobaczyć. masz gdzieś pod nosem pasmanterię??

marta, też czekam na zdjęcie kapy od spodu. Może zacznę zbierać na maszynę... Bo bez jestem mocno ograniczona...

DObranoc:*

Ostatnia edycja:
Do góry