reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama po godzinach czyli coś na leniwe zimowe wieczory

forever, ciocia Aestima z przyjemnością coś dla Krysi wymodzi:tak: Tylko filcu nie mam bo mój sklep zamknęli a z neta raz zamówiłam- pożal się boże- oddałam chrześnicy do zabawy. I wypełnienie muszę skombinować, bo do tej pory wypychałam watą- czyli nie da się prać... U mnie wiszą te zwierzaki na takiej białej gałęzi z sadu- pod sufitem. Młody ma taki mobil:)) A pokój też ma zielono- żółto (jasno bardzo)- brązowy. Pokój, co ja plotę KĄCIK maleńki ma, ciasny ale własny:-)

Ostatnia edycja:
reklama
aestima pieknie tam, rowniez moje klimaty. niestety nikt ze znajomych nie ma domu w takim stylu wiec nawet podelektowac sie nie moge:(:-(ech.....
a narzuta od spodu...wyglada dosc ładnie bo jest naszywa na polarowy koc i tylko widac szwy szycia, jutro wstawie fotke

Aestima ja też prowadzę pamiętnik dla Marysi. Kiedyś go ode mnie dostanie. Ja bym chciała mieć coś takiego:)
ja nie wiedziałam, że ty takie filcaki robisz! Ja chcę takiego! Za króliko-misia, może być?? Niestety króliko-miś się opóźni, bo ostatnio na spacery nie wychodzimy:-( ach... doczytałam że już nie masz filcu :-(
oglądając zdjęcia kuchni i tarasu zaczynam rozważać przeprowadkę do ZG...

marta CUDOWNE!!!! ja też chcę taką narzutę! Zrobisz mi taką, plisss???

Widzę, że filc potrzebny.... Aestima - jeśli jest w Wawie jakis sklep z odpowiednim jakościowo to daj znać a dokonam stosownych zakupów. To w pasmanterii się kupuje ?
Przypomniało mi się właśnie, że córka znajomej robi rzeczy z filcu - spróbuję ustalić gdzie kupuje. Tylko czy grubość jest ważna bo ona raczej torebki ... PS Kupiłam sobie za śmieszne pieniądze super torbę z filcu w mieście Safii, Silvy i Nutrii nota bene... :tak:
Traschka - a jak tak myślę jakoś połączyć króliko - misia z kwietniowym zlotem.... Ja oczywiście też bardzo poproszę, oczywiście przy okazji. :happy: Stety a może niestety chyba nie będziesz musiała wielu naszywek robić :-(

Ostatnia edycja:
forever chcesz też króliko-misia? Nie ma sprawy, złoże zamówienie. Przypuszcza, że wielu w sklepie nie mają bo to hand made ale jak pokażę swojego to poproszę o uszycie takich. Jak nie wytrzymasz do kwietnia to Pocztą Polską damy radę:)

Trasia, a co byś chciała??? Mogę ci wysłać któregoś z moich póki filcu nie mam a za filcem się rozejrzę:tak: Jakieś resztki zresztą mam, jutro dam znać jakie kolorki oki? One są niezaduże, takie jak dłoń.

Forever, w pasmanterii, swego czasu w empiku były. Może żółto- biało- beżowe kaczuszki dla Krysi???

reklama
Aestima jeśli chodzi o filc to moja siostra powinna mieć dużo skrawków bo swojego czasu robiła torebki i ozdoby z filcu. Jak coś będzie miała to ci prześlę z króliko-misiem.

Do góry