reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama po godzinach czyli coś na leniwe zimowe wieczory

kasia ja tego robie malo bo nie mam teraz czasu na to ale to wszytsko we mnie siedzi i glos wewnerzny mowi" zrob mnie"
generalnie jak cos zrobi czesto daje w prezencie a pozniej nie chce mi sie czegos robic drugi raz. pochodze po domu i wybiore cos moze co sie nadaje do pokazania publiczneg hheeheh

reklama
Kasiawilde, dzięki :zawstydzona/y: :happy2: W "Mamo to ja" będzie o ciążowych wspomnieniach. Nie sądziłam, że ten list wezmą pod uwagę, bo ponarzekałam na ten "błogosławiony stan" ;-) a jednak :-p
Żałuję tylko, że oni tam strasznie muszą skracać te listy, żeby się zmieściły... :-p

Co do filmów, to ja z K. uwielbiamy Samuela L. Jacksona. Usiadłam któregoś dnia na filmweb'ie i zaczęliśmy oglądać sobie jeden po drugim. Uwielbiam :-D A w jakich filmach gustujesz?

ja też bym strasznie chciała robić takie rzeczy, ciągnie mnie strasznie, ale ja jakoś po prostu nie mam do tego zdolności manualnych, albo po prostu brak wiary w siebie... chociaż pracowalam przy robieniu ozdób przez 3 lata prawie (paradoks!) Ale wychodzę z założenia, że oni w tym względzie w UK gustu nie mają, przynajmniej moje szefostwo ;)
pozbieraj koniecznie i coś nam tu powklejaj :) fajnie, że masz taki zapał!

marta oczywiscie ze pokazuj foty!!!!!
kasiawilde ja ogladalam ostatnio "Slużące" i polecam !!!!!!!!!!!!!!! Ryczalam , smialam sie na zmiane :tak:Tes
ciowej kupilam ksiazke na ktorej podstawie nakrecili wlasnie film i tez uwaza ze to rewelastyczna ksiazka!
WIEC POLECAM z czystym sercem :tak:

...a ja narazie nie mam weny na szycie, czekam az nadejdzie, bo ja nie zmuszam sie, ja musze czuc ze mi sie chce i w tedy tworze ;-):-)co do pisania... hehehe... ja tez pisze, ale dla siebie... pamietnik... fizycznie nawet kupilam specjalny notatnik na zapiski... na czerpanym papierze i w skore oprawiany super wyglada :tak:
Marzy mi sie tez wyjscie na dwor z dzieciakami... i robienie zdjęć, szczegolnie ze tak slicznie na dworze jest, mroźnie ale slonce pieknie swieci, sliczne zdjecia moga wychodzic... Fotografia to moja druga pasja :tak: Szyciaki pierwsza a moze na odwrot hehehehe ;-)

Marta, czytałam Twojego posta i oczy robiły mi się coraz większe. Kurczę, dziewczyny, Marta, Kate, pochwalcie się koniecznie swoimi cudeńkami! :-)

Zołzik to ja teraz muszę zacząć też 'mamo to ja' kupować! pisz pisz kobito, to trzeba pielęgnować :)

A ja ogólnie bardzo różnie, uwielbiam Tarantino, kocham 'Forresta Gumpa' a przy tym nie pogardzę jakąś sielską komedią romantyczną... Może łatwiej jest powiedzieć, ze nie znoszę filmów typu 'głupi i głupszy', kostiumowych (nie mam zielonego pojęcia dlaczego) a poza tym to film musi być dobrze zrobiony, wciągać w pierwsze 15 minut, albo bawić, albo ma mnie kopnąć w d... i zmusić mózgownicę do rozważań! Chyba nie ułatwiłam co?

U mnie to seriale, seriale i jeszcze raz seriale:-Dna drugim miejscu pichcenie smakołyków, a na trzecim domowy salon piękności....tak spędzam zazwyczaj wieczory:-) jednym słowem......nudyyyyyy;-)

marta ja tez nie mam kasy bo bym sobie obietywy nakupowala a tak mam standardowy bbbuuuu...
moze kiedys....

kasiawilde ja mam podobnie z filmami, ogladnij "Slużące" :tak:

reklama
larvunia, no Twoje fotki są śliczne :) dzięki za podpowiedź, zaraz się doinformują ad 'Służących' bo pierwsze słyszę :)
dubeltówka no to i tak sporo, fajnie! ja z seriali to chyba Housa i Dextera najbardziej lubię, ale kochałam kiedyś 'przyjaciół' 'allo allo' i inne kryminalne zagadki :)

Do góry