reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama po godzinach czyli coś na leniwe zimowe wieczory

Larvunia, ja się nie dziwię, że Ty czasu na moderowanie nie masz ;)
Za to masz talent kobieto :) Może pod zamówienie zrobisz? Jakiś cennik? :)

reklama
Larvunia, ekstra!:tak:
Moja mama też uszyła mieszkowi ptaszki na karuzelkę i inne zwierzątka a ja zrobiłam kurę, trzy małe zające i za królika się zabieram:) Uwielbiam takie rzeczy:)

dzieki dziewczyny :-)

Doris z recznika :-D:-D:-D ten pluszowy material :-D
Aestima pokaz swoje dziela :tak:
Blusia szczerze myslalam o tym co by na sprzedaz je pchac w wolnych chwilach...
Madzioolka rob rob, od serca, wlasnoreczne rzeczy sa najlepsze :tak:
mysia23 ja mam czas na to jak moje dzieci spac ida... pozniej laze spac po 1.00 w nocy i wstaje juz ok 5.00 i chodze jak neptyk ;-)
kati83 przyszly juz do mnie te miekknie kulki sa rewelacyjne juz owce nimi wypchalam :-)

tu macie moje wypociny jeszcze....
krolik ma juz inny ogonek, puchaty teraz
owca ma usteczka
konik ma inne nogi
a tak reszta bez zmian
a teraz robie kotka :-)

https://picasaweb.google.com/larvun...&authkey=Gv1sRgCICQ1a6psIHHew&feat=directlink

przedstawiam Wam kobitki cowboja i jego konia ;-)

DSC00856.JPG

tutaj wita Was Owieczka "DOLI' :-)

DSC00859.JPG

no i wczorajsze moje dzielo to kotek "ES" :-)

DSC00861.JPG

DSC00864.JPG

no a krolika "Ik"-a znacie ;-)

DSC00829.JPG

Larvunia- świetne!!!! Ja jak przyjadę do bdg- wstawię. A ptaszki już wstawiałam:) A Ty na maszynie> Bo ja wszysto ręcznie obrabiam:))

dzieki dziewczyny jestescie kochane :tak:
tych nie sprzedaje bo widac "zla nitke", nie umiem jeszcze tak szyc zeby szwy byly rowne i sie ucze :sorry2:
trasia hehehe nie stac Cie :-D:-D:-D zaaaaartowalam, kochana bed wystawiac na sprzedaz, ale jeszcze nie teraz... dam Wam znac :tak:
Aestima recznie... nie mam maszyny :sorry2:
Ivona dzieki :-)

reklama
Do góry