reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama po godzinach czyli coś na leniwe zimowe wieczory

Kasiawilde, a Rodriguez? Kumpel Tarantino [Tarantino chyba już wszystko widzieliśmy ;-)] - zryty koleś, za dużo krwi jak dla mnie, ale "Maczeta" daje radę - ostatnio oglądaliśmy :-)

reklama
ehhh Zołzik ale mnie skłoniłaś do przemyśleń... ja to chyba z hobby mam tak jak z pracą, wszystkiego próbuję, szybko rezygnuję... wiecie, że ja już byłam 5 miesięcy kelnerką a równocześnie pracowałam na pół etatu w sklepie ze wszystkim chyba (to w USA), w Anglii pracowałam dorywczo w 'Mamas&Papas' i kilka innych bardziej fabrycznych robótek, włącznie z 4 miesiącami produkując różnego rodzaju węże ciśnieniowe do maszyn ciężkich (spawanie, wiercenie, wyginanie rurek itp - uwielbiałam to, taka odmóżdżająca robota :), potem prawie 3 lata przy dekoracjach, w Polsce kilka miesięcy uczyłam w LO, poza tym dawanie prywatnych lekcji... i z hobby chyba też jakoś nie mogę utrafić w nic co pociągnie mnie całkowicie, ot i się wyżaliłam :)

Dubeltówka, jakie seriale? Mój K. ogląda teraz "Z archiwum X", a ja razem z nim [albo słucham, siedząc przy swoim kompie :-p ] Oglądaliśmy amerykańskie seriale komediowe [Jim wie lepiej, Diabli nadali, Scrubs...] i angielskie [ You rang milord? , the it crowds]...

Zołzik no właśnie dla mnie też za dużo krwi... tym bardziej, że on to robi w taki hmm... niesmaczny sposób :p jak np w Grindhouse uwielbiam Death Proof (widziałyście?) tak Planet Terror Rodrigueaz'a musiałam wyłączyć po 10 minutach! Ale 'Maczetę' może wypróbuję skoro polecasz :)

Kasiawilde, to Ty wszechstronnie uzdolniona kobitka jesteś :-D

U mnie od zawsze pisanie... a prpos pierwszego wierszyka...
Jestem miś uszatek
mam niewiele latek
jeżdżę z kolegami
w wozie z dwoma kołami
He he ;-) :-p Więcej moich "dzieci" tutaj:
rymy białe i kolorowe
...no to się "wywnętrzniłam" ;-)

Marzył mi się też kurs fotografii, łącznie z wywoływaniem zdjęć, ale póki co ani czasu, ani pieniędzy na to... :-p

Zołzik no właśnie dla mnie też za dużo krwi... tym bardziej, że on to robi w taki hmm... niesmaczny sposób :p jak np w Grindhouse uwielbiam Death Proof (widziałyście?) tak Planet Terror Rodrigueaz'a musiałam wyłączyć po 10 minutach! Ale 'Maczetę' może wypróbuję skoro polecasz :)

:tak::tak::tak: amen... tyle że ja dotrwałam do końca z Planet Terror...

Zołza... Jejuuuu, miś uszatek jest boski :] a bloga to poczytam więcej w bardziej sprzyjających okolicznościach... ale jedno pytanie od razu, dlaczego ostatni wpis z 2010 roku?

A bo jakoś tak wyszło... :-p Przestałam tęsknić i wena uciekła ;-)

Uciekam spać, bo zaraz Mąż przyjdzie i mnie siłą weźmie... sprzed komputera ;-) Fafnie się rozkręciło, jutro dorzucę parę tytułów filmów :-) Dobranoc :-)

reklama
no ja jeszcze tu wpadam bo usnac nie moge to pije mleko z modem z mlecza-polecam sama robilam wiec eco jest heeeh
ale dziewczyny jestesmy rozne, kazda interesuje cos innego-taka roznorodnosc,fajnie i mozna was poznac z innej strony nie tylko tylko od strony pielegnacji malucha
kasia ja dlugo szukalam swojeg hobby serio-odkrylam niedawno-kilka miesiecy temu

Do góry