reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama! Modnie i szykownie

Milva ja ostatnio wpadlam na podklad Bobby Brown I juz nigdy nie zmienie!!! Nazywa sie Extra Repair Foundation, http://www.douglas.pl/douglas/Makija%25C5%25BC-Twarz-Podk%25C5%2582ady-Bobbi-Brown-Foundation-Extra-Repair-Foundation-SPF-25_productbrand_3000050787.html jest dosc drogi ale mega wydajny! Ja swoj kupilam w listopadzie a nadal mam pol sloika. Ja go uzywam codziennie wiec tym bardziej starczyl na dlugo. Wydalam 150zl ale jakby przeliczyc to jakis tanszy to koszt ok 50zl a nie wiem czy te tansze sa tak wydajne no a dwa ze jest bardzo dobry. Maja w serio tez do cery suchej aczkolwiek ten co ja mam jest dosc nawilzajacy.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja również jak Łysa mogę polecać kosmetyki Bobiego Browna, podkłady, cienie...wszystko wydajne, fajnie się nakłada, nie powstają grudy.

Milva, ja mam suchą skórę z tendencją do przetłuszczania przy skrzydełkach nosa (tylko tutaj) i podkłady ogólnie lubią podkreślać mi nieszczęsne suche skórki :/ sprawdził się u mnie Clinique Superbalanced, jestem mu wierna od czasów studenckich, dla mnie to nr 1 na całym rynku kosmetycznym, ostatnio miałam Chanel Mat Lumiere i w sumie jest ok, troszkę ciężką ma konsystencję, na zimę się nadaje. Dobry jest też Estee Lauder Double Wear, muszę do niego wrócić, jak wykończę Chanel, pewnie na wiosnę.

narobiłyście mi ochoty na testowanie Bobbi Brown, słyszałam, że ona robi super kolorówkę, muszę sprawdzić :)

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny- coś sobie w takim razie z waszych propozycji dobiorę w przyszłym miesiącu

A czy używa któras z was olejku arganowego do twarzy, a nie tylko na włosy? bo podobno działa cuda ?

Milva - ja tez uzywalam olejku arganowego (organique) do twarzy na noc - u mnie bez rewelacji, ale ja nie jestem systematyczna w tym temacie... na pewno bardzo wygladza.. skora jest b. mila w dotyku (stosowalam tez na dlonie)

A napisz Kota proszę , gdzie zamawiasz olejek? Bo jak weszłam na allegro, to jest tego masa!! Ja mam problem z doborem kremu dla siebie i tak pomyślałam o tym olejku właśnie , że spróbuję. A na dzień nakładasz jakiś krem pod makijaż czy nie już?

oo papayka- dzięki tez za info!

reklama
Do góry