reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama! Modnie i szykownie

reklama
ewa, phelania śliczne, ja jestem w moich zakochana niezzmiennie:) i podobnie jak sosnowiczanka nie rozstaję się z nimi:) tylko co jakiś czas sama zmienieam sobie sznureczki bo płowieją i mi się nie podobają a że mam kilka kokorków dokupionych to jakaś zmiana zawsze jest:)
uwielbiam wszystkie i mogłabym miec ich jeszcze kilka, np. marzy mi sie domek z datą naszego wprowadzenia... haha ale to za kilka lat;p bo ani nie wprowadzeni;p ani chyba takiej zawieszki nie ma ;p

Netka jak widzisz mój M to od razu hurtowo wszystko załatwił:-) Data ślubu i dzieciaczki- no ale u mnie minęło prawie 10 lat:laugh2: Kiedyś mu o nich powiedziałam mimo chodem i dlatego jestem taka zaskoczona że zapamiętał i zrobił mi taką niespodziankę.

Sliczne macie te bransoletki! Ja tez mam bo dostalam od siostry na urodziny, ale moje supelki jak je zmniejszam to sie rozszerzaja z powrotem i nie nosze bo jest mi za luzna, macie jakies pomysly jak sie tego problemu pozbyc? Chyba ze kupie moze nowy sznurek? Ten mam czerwony i niby fajny ale nie do wszystkiego mi taki kolor pasuje...hmmm ide szukac sznorkow na eBay ale jezeli ktos mial ten problem to jak sobie poradzilyscie?

ja też jestem wielką fanką bransoletek Lilou, póki co mam 2, jedną Kubinkową na beżowym sznurku, drugą ślubną na czerwonym, nie mogę się doczekać lipca, kiedy założę kolejną, Okruchową.
Asko, pomysł z domkiem i datą przeprowadzki jest super :)
Lysa, zerknij tutaj, może coś źle zawiązałaś: http://www.youtube.com/watch?v=A3y9dyIey8o.

Ostatnia edycja:
kota bardzo fajny filmik instruktażowy... ale to nie jest oryginalny podstawowy sposób wiazania lilou. tamten jest dużo prostszy, choć chyba następnym razem sprobuje wg filmiku:)
No wlasnie kota tak sobie kiedys z tym domkiem wymyslilam ale wydaje mi sie ze lilou nei ma takiej zawieszki... albo moze jestem juz nie na czzasie dawno nei patrzałam :)
lysa wiesz co ja kupiłam najpierw woskowane grube sznurki, ale one szybko od mycia garów mi sie zmieniają.. jednak te ktore dokupiłam dużo pozniej i wygladają dużo lepiej, nie puszcza wosk itp własnie robią to co mowisz.... same się rozsuwają itp i tu zaden sposob na nie nie działa. Więc wrocilam do starych ktore poprostu zmieniam sobie tak co miesiac. Niestety nei mam zmywarki.. a to u mnie działa najbardziej na szybkie niszczenie sznurkow.
Te sznurki sa tanie np. na allegro mozna kupic kilka metrow za ok. 1-2 zł, wiec mozna sobie jakis zapasik zrobic:)

Kota dziękuję! ale haha ten kolor to już wypłowiały.... bo zamiast farby kupiłam jakąs farbę zmywalną ciemny brąz na 28 myć... i własciwie to wygląda i tak jak pasemka bo moje jaśniejsze już się przez nei przzebijają.. przez pierwszy tydzien patrzec na siebie nie mogłam takie ciemne były, cały czas związane nosiłam, teraz juz przywykłam, zostało mi jeszcze opakowanie tej farby zmywalnej a potem uciekaam do mojej fryzjerki ale myślę że już pozostanę przy ciemnym blondzie/jasny brąz a pasemek nie będę robiła:)

reklama
Do góry