reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama ma czas wolny

reklama
Co do 50 twarzy - super fabuła, ciekawa postać Greya, także pochłonęłam ją w 2 dni, co przy mojej Kalinie cud - czytałam nocą :) druga część mnie leciutko zawiodła - Grey staje się taki troszkę masłowaty, ale dalej czyta się szybko, no i końcówka zaskakuje. Mam kupione Nowe oblicze i miała być dzis w Empiku, ale nie ma - mam nadzieje że jutro już dostarczą :D bo kupiłam w przedsprzedaży.

Sergi- Dotyk Crossa- kuzynka mi poleciła!! Coś a'la Grey, ale tu babeczka jest ustawiona (kasa).

Słyszałam też wypowiedzi, że seria 80 dni żółtych/ niebieskich/ czerwonych także jest dobra - krążą opinie że ostra.

Czekam na Nowe oblicze - na bank pochłonę szybciutko :)

Aha - co do Zmierzchu, to ja też przeczytałam całą sagę, prócz Drugiego życia Bree, mam nadzieję, że kiedyś wpadnie mi w ręce :)

Pamiętniki Wampirów wg mnie nie porywają, zmęczyłam 1 część - dużo lepiej się serial ogląda :)

|Dagne ja tez 1 i 2 czesc Greya szybko przeczytalam a 3 juz mi sie nie chce, za duzo slodzenia i tej ich wielkiej milosci;/ bynajmiej na poczatku.. ale moze tez daje sie we znaki moj wisielczy humor

Dagne mnie się "Ciemniejsza strona Greya" w sumie podobała bardziej. Po pierwsze, autorka chyba zaczęła się bardziej "wyrabiać" językowo bo czyta się zdecydowanie lepiej. Po drugie, fajnie że w końcu pojawiają się jakieś inne fakty z przeszłości Greya. Po trzecie, książka przestaje opierać swoją fabułę wyłącznie na seksie, chociaż i tego nie brakuje przecież ;-) "Nowe oblicze..." intryguje mnie jeszcze bardziej, choć oczywiście ze wszystkich stron bombardują mnie "recenzje" tej książki i chcąc czy nie - coś już o fabule ostatniej części wiem... ;-) Seria "80 dni..." też mnie ciekawi, ale nie wiem, czy po "Dotyku Crossa" i "Edukacji kopciuszka" nie będę miała przesytu tego typu powieści na jakiś czas ;-) Jedno jest pewne, że prędzej czy później wylądują w mojej biblioteczce, którą skrupulatnie kompletuję od liceum. Miałam przestój w kupowaniu książek, ale w tym roku zamierzam nadrobić ;-) Sagi Zmierzch nie czytałam, oglądałam jedynie film i wydaje mi się bardzo infantylna ta historia... Mam w domu "Drugie życie Bree Tanner" i próbowałam nawet przeczytać, ale jakoś nie wciągnęło mnie i bez żalu mogłabym Ci tę książkę oddać do Twojej kolekcji ;-)

Plany co do kolejnych czytadeł, to fantasy - Saga Pieśni Lodu i Ognia Georga R.R. Martina. Na jej podstawie kręcony jest serial "Gra o tron", może kojarzycie ;-)

Gra o tron – Wikipedia, wolna encyklopedia

jeśli chodzi o seriale, to pewnie nie bedę oryginalna, ale dla mnie nr 1 niezmiennie od lat to Sex And The City, zawsze dobre na chandrę, doła, czy poprostu na odstresowanie się, uwielbiam do tego stopnia, że dostałam od M. X lat temu na Walentynki wszystkie sezony :)

Haha Zemsty 1 odcinek był wczoraj chyba ;) na którymś z kanałów-zapowiada się fajnie ;)
Co do Gry o tron-zajebista ;) Podobała mi się. Housa oglądałam ;) ;D A tak to nie należę do oglądaczy seriali ;) Bo wolę poczytać! No ale Nastoletnie ciąże oglądałam jak w ciąży byłam haha ;)

reklama
Do góry