reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama ma czas wolny

Polecam czytane przeze mnie w tamtym roku:
Carlosa Ruiza Zafóna - Cień wiatru i Gra anioła

Książki są grube i trzeba chwili aby wciągnęły,a potem trudno się oderwać. Tą drugą miałam z sobą na porodówce i pamiętam jak przyszedł lekarz na obchód i spojrzał na książkę,i mówi- pani ,to ma chyba zamiar długo tu zostać widzę:-D

reklama
Milva miałam to samo!!!! Poszłam na porodówkę z książką. Lekarz powiedział, że 1 raz widzi takie opanowanie i skupienie przed porodem haha, żeby jeszcze książki czytać ;)

Phelania- polecam też Anus Mundi - Kielar Wiesław za 31,49 zł | Książki empik.com Kupiliśmy ją kiedyś w Oświęcimiu. Mocna jest.

Z cegieł polecam trylogię Pakiet: Jeździec miedziany / Tatiana i Aleksander / Ogród letni - Simons Paullina za | Książki empik.com Grube ale bardzo wciągające. Pierwszą pożarłam w mig, druga też była fajna no a ostatnią już trochę męczyłam ale byłam ciekawa końca. Z podobnych polecam też Saszeńka - Montefiore Simon za 34,99 zł | Książki empik.com Obecnie poluję w bibliotece na Biała wilczyca - Revay Theresa za 33,99 zł | Książki empik.com

Czytacie coś teraz, Dziewczyny? ;-)

Do mnie dotarły zamówione kilka dni temu książki z księgarni wysyłkowej w UK ;-) Dopadłam się do wykupowanej ostatnio na potęgę książki E. L. James "Pięćdziesiąt twarzy Greya"... :zawstydzona/y: Wszystko co o niej piszą, to prawda... :zawstydzona/y: Chyba pierwszy raz w życiu rumienię się czytając książkę! ;-) Wczoraj po pracy pochłonęłam 120 stron... :rofl2:

reklama
Do góry