reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama ma czas wolny

reklama
To ja sobie to zamówie w mojej wypożyczalni :) Teraz czytam już IV część sagi Barbary Rybałtowskiej. Kapitalna ! Moja kochana bibliotekarka dała mi te książki tak "spod lady" i prosiła żeby w miare szybko przeczytać bo dużo osób pyta o nią. Ja też ją polecam ! W kolejce mam Jodi Picoult - Tam gdzie Ty i cały czas poluję na Podarunek - Evansa.

"50 twarzy Greya" przeczytałam jednym tchem! :szok: Ta książka tak mnie wciągnęła, że latałam z nią wszędzie, czytałam robiąc obiad, sprzątając, jedząc... :zawstydzona/y::-D

No dobrze, uczciwie przyznam, że literacko nie powala na kolana, ale ta fabuła! :szok::-):tak:

Wczoraj wieczorem zabrałam się za czytanie drugiej części - "Ciemniejsza strona Greya" :tak: I już mam za sobą 132 strony... Chyba się nie doczekam stycznia, kiedy ma wyjść III (i ostatnia) część... ;-) :sorry:

Netka- wiele czytałam ciężkich książek ale na nią jakoś brakuje mi odwagi !

Jodi Picoult - Tam gdzie Ty - to dla mnie porażka, zmęczyłam pół i odpuściłam. Potem męczyłam Poczekajkę i też porażka. Teraz dorwałam Zmierzch i fajne, fajne !
:-) Wymyślam zabawy na dywanie z dziećmi takie żeby móc jednocześnie czytać

Sergi-tak mnie zacheciłaś że poprosilam Mikolaja o książki-wyszukałam na allegro że sprzedawane są 2 cześci 50 twarzy Greya i Ciemniejsza strona Greya za okolo 55zł z przesyłką-juz nie moge sie doczekać. Normalnie w Empiku jedna cześć po kolo 40zł.

Kupinosia-ja wszystkie części Zmierzchu przeczytałam ze 2 lata temu jak musiałam po szpitalu siedziec w domu, najpierw sie wzbraniałam jak mąż mi przyniosł, że to książka dla nastolatek-ale nieprawda, z przyjemnościa się czyta, ja potem obejrzałam wszystkie części na dvd i nie byłam jakoś specjalnie zawiedzona adaptacja. A w ostatnia sobotę byłam nawet w kinie na ostatniej częsci

aga no właśnie miałam pytać czy wszystkie części są takie fajne. Ja pamiętam Zmierzch w księgarni faktycznie dawno, dawno temu ale jakoś ta pozycja mnie nie kusiła wcale.

tak na fali czytania i pakowania książek w kartony chciałam Wam jeszcze polecic fajna ksiazke, szybko się czyta, ciekawa.

Jacek Dehnel "Lala", czytałyście?

lala.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Na fali książek o Christianie Greyu, powstało oczywiście kilka (set?) innych podobnych tytułów... Poszperałam trochę w sieci i znalazłam dwie pozycje, które postanowiłam kupić i przeczytać. Zaraz po tym jak skończę "Nowe oblicze Greya", zabieram się za
- "Dotyk Crossa" Sylvii Day

Dotyk-Crossa_Sylvia-Day.jpg

- "Edukacja kopciuszka" Gina L. Maxwell

edukacja-kopciuszka,big,345265.jpg

Dam znać, czy warte uwagi ;-) :tak:

Do góry