reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama ma czas wolny

reklama
U mnie czas wolny to przede wszystkim po pracy, kiedy młoda już śpi... Ale nie zawsze - wiadomo, czasem jest co innego do zrobienia, sterta prasowania albo obiad na drugi dzień żeby móc odpocząć w trakcie Gabowej drzemki zamiast stać przy garach...

Polecam bardzo "Bez mojej zgody" - ogromnie wzruszająca książka i dużo lepsza od filmu z Cameron Diaz (standardowo, film nie oddał wszystkich emocji i wątków).

Co do filmu, przypomniał mi się jeden, bardzo dobry, ale temat trudny i ciężki...

Nostalgia anioła (2009) - Filmweb

Czytam i czytam ten "Dotyk Crossa" i skończyć nie mogę... Zniesmaczają mnie te zbyt dosadne teksty odnośnie seksu i części ciała, aż nazbyt wulgarne :dry: Już wolę "przesłodzonego" Greya...

Sergee więc o Crossie mamy podobne zdanie.
Ja właśnie zaczęłam "Bez mojej zgody" już po kilku stronach mi się podoba.

ja czytam gdy Młody uśnie, skończę trening wiec zazwyczaj jest już 22-23. kończę już w łóżku ale jak książka dobra to zdarza mi się nawet to 3 czytać.
w ciągu dnia czytam jak Młody śpi albo ogląda bajki. wtedy nie potrzebuje mojej uwagi więc może się relaksować przy książce!

a ja "Nostalgię .." czytałam i też uważam, że super. Filmu nie oglądałam i boje, żeby sobie nie zepsuć
A ja co do Crossa uważam, że jakby właśnie ominąć właśnie te opisy obscesowe, to druga część jest lepsza niż druga Greya, a pierwsza to praktycznie bliźniak.

No ja teraz czasu dużo mniej mam, bo ferie się skonczyły, a przez pierwszy ich tydzień w każdej wolnej chwili ślęczałam nad książką.

PRZESTAŃTA!!!!<TUPIE NOGĄ> JA CHCĘ takiego cukierkowego życia i żeby tak mnie za wszystko kochał i rozpieszczał i woził autem, i żeby jachtem obwiózł, przeleciał helikopterem...Hahaha i tych prezentów. Mogłabym przejść szereg operacji plastycznych by wyglądać jak jego matka haha Zazdrosne JESTEŚTA (tak jak ja)Ot co! A poważnie kurde w życiu chyba tak się żyć nie da. Nie umiem w ciągu dnia nie dać batem po grzbiecie dla P. No nie umiem... Często mu też powtarzam, że go nie lubię... Dla zasady...:-)

Pewnie że to zazdrość! Ja najbardziej zazdroszczę Anie, że on ją zawsze chwali, że taka gotowa na niego ;D:D:D

reklama
No i zawsze dochodzili... :-D:-DChoć sama nie mam takich problemów... to jednak wydaje mi się to takie przerysowane... Heloł..? I zawsze kilka razy w jednym dniu... Boże, widać, że nie mają dziecka.... i co z czasem zrobić... Albo podróż poślubna... kto by chciał pływać jachtem...?(ja:zawstydzona/y::-()
I ta ochrona... Też życia swego nie mają...

Do góry