reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama ma czas wolny

Rojku, właśnie dzisiaj przy tych rozmowach przypomniałam sobie, jak cytowałaś koleżankę i jej opis rzeczywistości ;)

reklama
No w sumie jeszcze takiej książki nikt ie napisał ;P Może wspólnie damy rade?

Czystą prawdę o macierzyństwie już niektóre zdradzają, ale o seksie jeszcze nikt :) Znalazłyśmy niszę na rynku?

Netka - no właśnie, oni nie mają dzieci, dać im dziecko !

Czytałam "Nostalgie anioła " Sebold - dobra ! i tej autorki "Córeczkę " ale już mniej mi się podobała

Ja kocham te chwile w weekendy kiedy czasami udaje sie uśpić obie młode na raz, w dzień i wówczas RODZICE MAJĄ CZAS WOLNY. Ta cudowna cisza itd, bez szczegółów :) i tą błogość zwykle przerywa telefon albo sms od kochanki czyli siostry m "hej brat, wy w domu ? może na skype " :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Padłam :-D Dziewczyny jestescie niemozliwe :-)

Slinotok wygrywa :D
Ale na party tez przychodzę, pisac kiedy i gdzie. W kazde miejsce dojadę, a co ;)

A moj M pyta : Czego ty tam szukasz na tym "bejbibum" pare razy dziennie ????
Głupi... Czy co...?

Sosnowiczanka, oni są z innej planety i nic nie rozumieją ;p Jak mój M się wczoraj kładł, ja właśnie popłakałam się nad hasłem "przeleciał helikopterem" (w łóżku z laptopem na kolanach). M patrzył na mnie, jakbym co najmniej była w trakcie jakiegoś mailowego flirtu i chichrała się głupawo, no to go pytam, jakby to było być przelecianym helikopterem ;p Usłyszałam tylko jakieś niewyraźne stęknięcie :D

w ogóle to jachty, helikoptery, wszystko nic przy tym, że Ana miała kilka orgazmów podczas pierwszego razu!

a jakby Greyowi i Anie dać dziecko to i tak by było idealne, jak oni, spałoby nocami i dniami, a Ana w połogu i tak oralnie lub inaczej ;) dbałaby o satysfakcję ukochanego, no bo jakby inaczej! No ok, czasem dziecko by się zbudziło, żeby się do nich uśmiechnąć, to nie byłoby prawdziwe macierzynstwo, także Rojku, weźmy się za tą książkę koniecznie!!!!

Malenstwo, uwielbiam Cię za ŚLINOTOK POCHWY :-D:-D

Kota, to wyobraź sobie ile oni mieliby zabawy w ciąży!!!!:szok: Ten brzuch, wszystko nabrzmiałe, tyle możliwości!!!!:szok: Chyba dopiszę IV część Greya i się zabogacę! :D

reklama
Do góry