reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama ma czas wolny

reklama
Przypomniało mi się, jak na miniony weekend małż namówił mnie do obejrzenia z nim jakiegoś filmu... Jeśli jeszcze nie widziałyście, a macie ochotę na trzymające w napięciu filmidło, polecam "Uprowadzoną" i "Uprowadzoną 2" z Liamem Neesonem. :tak: Co się rzadko zdarza, obie części są rewelacyjne :tak:

Uprowadzona (2008) - Filmweb
Uprowadzona 2 (2012) - Filmweb

Ja tez polecam film uprowadzona;)
swietny jest, chociaz bardziej mi podobala sie 1 ale dwojka tez ok:)
Fajnie trzyma w napieciu:)

A na rozluźnienie atmosfery po uprowadzonej polecam film " nietykalni" usmielismy sie z P z niego tak ze pobudzilismy dzieci xD

ja też chętnie obejrzałam obie części Uprowadzonej, wiadomo, że jedynka lepsza, ale dwójka też jest ok, jest akcja, nie ma nudnego przeciągania, można się zrelaksować.

z filmów warto obejrzeć też:
Oldboy, Noi Albinoi, Pogorzelisko, Przełamując Fale - takie trochę cięższego kalibru, bardzo się wkręcają z głowę.

i jak ktoś nie widział Czarnego Łabędzia, to polecam, piękny film.

Sosnowiczanka jak tylko przeczytam "Houston,mamy problem" Grocholi, to biorę się za "Zakaz seksu we wtorki", bo podoba mi się to co piszą w komentarzach o niej babki :)

Violett "Nietykalni" REWELACJA!! Też się uśmiałam niesamowicie przy nim :D

A powiem Wam, że mnie Grochola bawi już od pierwszej strony. Narrację prowadzi 32letni facet.

Jedynkę Uprowadzonej widziałam i bardzo mi się podobał, a dwójkę chyba nie, więc muszę poszukać w źródłach i zobaczyć.
Ja polecam bajkę na poprawę humoru, ale pewnie już widziałyście - chodzi o Romana Barbarzyńcę. Zaczęła ją oglądać moja Kamila i na chwilkę wpadłam do pokoju coś zabrać jak zobaczyłam i posłuchałam teksty to się popłakałam.

"Czarny łabędź"... Byłam na tym w kinie z teściową jeszcze w początkowej ciąży ;-) Jak dla mnie dobry film, ale trochę przerażający momentami... Generalnie polecam, chociaż sama do niego wrócę pewnie dopiero za jakiś czas

reklama
Do góry