reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama listopadowa u lekarza!

Buziak ŚLICZNE MALEŃSTWO naprawe super fotka , az zazdroszcze , my tez jeszzce sie szykujemy na usg ok 36tyg zobaczyc czy malemu sie odwidzialo ale boje sie ze nie ... bo jakos tak szcegolnie brzuch sie nie zmienil i rodzaj kopniakow tez nie .... causki dla dzieciaczkow chorowitkow i mamus z brzuszkami:tak:

reklama
Kochane dręczyłam Was pytaniami o szyjkę, czy leżeć itp. i na szczęście wszystko się uspokoiło, w piątek byłam u ginki i jest tak jak na poprzedniej wizycie - bardziej się nie skróciła , dalej fenoterol i nospa. Pewnie przez cukrzycę będziemy rodzić jak minie 37 tydz. Nie pytałam czy cc czy normalnie.
Czy któraś z Was miała cukrzycę ciążową, jak wtedy rodziłyście?
Ile teraz ważą Wasze dzidzie? W piątek było 32 tyg. i 3 dni - wg USG waga 2480g.
Pozdrawiam w pochmurny poranek. Miłego dnia!

Buziak ŚLICZNE MALEŃSTWO naprawe super fotka , az zazdroszcze , my tez jeszzce sie szykujemy na usg ok 36tyg zobaczyc czy malemu sie odwidzialo ale boje sie ze nie ... bo jakos tak szcegolnie brzuch sie nie zmienil i rodzaj kopniakow tez nie .... causki dla dzieciaczkow chorowitkow i mamus z brzuszkami:tak:

Witajcie:))
Jaki rodzaj kopniaków Cię niepokoji?przepraszam nie mialam mozliwosci nadrobienia zaleglosci w czytaniu.Moja Mała kopie i sie rozpycha jakby całą swoja otoczke chciala rozerwac na strzepy,a boli to jak diabli i tak jakos gwaltowniej jak zawsze...Czy miałyscie cos takiego????Czy to normalne???
Temperatura mi przeszla polecam L52 a na goraczke paracetamol im mniej tego drugiego tym lepiej.
A pogoda okropna fuj...
mnie jednak ona sluzy jesli chodzi o znikanie opuchlizny jakos tak lzej jak tak mocno nie grzeje:):-D
licze na krotsza zime:-p
miłej niedzieli Wam życzę :**

Kochane dręczyłam Was pytaniami o szyjkę, czy leżeć itp. i na szczęście wszystko się uspokoiło, w piątek byłam u ginki i jest tak jak na poprzedniej wizycie - bardziej się nie skróciła , dalej fenoterol i nospa. Pewnie przez cukrzycę będziemy rodzić jak minie 37 tydz. Nie pytałam czy cc czy normalnie.
Czy któraś z Was miała cukrzycę ciążową, jak wtedy rodziłyście?
Ile teraz ważą Wasze dzidzie? W piątek było 32 tyg. i 3 dni - wg USG waga 2480g.
Pozdrawiam w pochmurny poranek. Miłego dnia!

Dobrze,ze Twoja szyjka sie uspokoiła.Niestety nie mialam cukrzycy,wiec nie wspomoge Cię odp na Twoje pyt w zwiazku z cukrzyca:((
Moja dzidzia waży 2500g z wt usg czyli +/- 350g
Miło czytać ze mimo tak wielu problemow z ciaza i tak dajemy rade potem rodzimy w nagrode zdrowe dzidzie,mnie wlasnie a mysl podtrzymuje na duchu Zaczelam 33tc idla mnie to juz jest mega wyczyn kazdy nastepny spowoduje jeszcze wieksza mase:)))
oby chociaz jeszcze 2tc i urodze pulpecika hahahahahaa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

buzi@k śliczny portrecik Maleństwa. Ja już chyba nie zdecyduje się na usg 3/4D, powinnam wytrzymac do rozwiązania by zobaczyc Mateuszka tulącego się do piersi :-)

pozdrawiam
Clue

Bocianowa damy radę jeszcze dłużej niż dwa tygodnie. Twoja dzidzia też jest spora, czyli ok 2500 wg usg na początku 33 tyg. to norma, bo już się bałam, że to przez cukrzycę mój Szymuś będzie jakiś wielki. Pozdrawiam!!!

Witajcie:)
na pochmurny poczatek tygodnia zycze Wam pogody ducha i wewnetrznej harmonii....
u mie nienajlepiej ale zmuszam sie do pozytywnego myslenia:((
wymiotuje od rana i mam biegunke:(cisnienie mnie na dol brzucha ,ale leze konsultowalam sie z lekarzem narazie czekamy
jakby odchodzily wodyto do szpit a jak w miare trzymam sie kupy to musze trzymac do jutrzejszej wizyty:))na co licze bo nie widze juz siebiew w szpitalnych progach poza porodem

reklama
hey dziewczyny ja wlasnie bede uciekac na wizyte do mojego gin, ciekawe co mi dzis powie... mi natomiast skacze dziwnie cisnienie, miejmy nadzieje ze wszystko jest ok.
Dam wam znac co i jak jak wroce. pozdrawiam.

Do góry