Carol_ka
Mama Filipa i Leny :)
Asteria czekamy na wieści !!!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczyny,dzis zaczol mi sie 34 tydzien,brzuch mocno opadl,slaba jestem,mam chyba jakas grype zelodkowa czy cos,bo boli mnie brzuch i chyba zolodek,sama juz nie wiem,poniewaz przy tego typu wirusie sa wymioty i biegunka aja nie mam nic takiego,maly jak sie nie rusza przez godzine tak pozniej az ma, wrazenie ze mnie rozerwie,wiem ,wiem narzekam,ale juz nie mam sil.sle wam usciski.![]()
Dorinka dzięki za odpowiedź na temat porodu przy cukrzycy, pewnie moje dziecko też będą kłuć po narodzinach, ale pocieszyłaś mnie, że nie miałaś cesarki. Nie wiem jak będzie ze mną, teraz też wystarcza dieta, nie wstrzykuję insuliny, bo nie ma takiej potrzeby. Mam nadzieję, że lekarka wie co robi, nawet decydując o rozwiązaniu zaraz po 37 tyg. Mam do niej zaufanie, bo prowadziła moja pierwszą ciążę i była przy porodzie.
bocianowa głowa do góry, dzidzia jest już duża, nic złego się nie stanie, jeszcze parę tygodni i bedziesz najszczęśliwszą mamusią na świecie:-). Szybko zapomina się o tych ciążowych problemach.
Pozdrawiam cieplutko!!!