reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama listopadowa u lekarza!

reklama
Cześć dziewczyny! Dzisiaj bylam u lekarza wreszcie po 4 tygodniach. ogólnie samopoczucie miałam kiepskie czułam sie słabo kreciło mi sie w głowie. A wiec poszłam na wizyte i czekałam 3 godziny na stojaco bo tyle kobietek bylo gin pierwszy raz po urlopie i dlatego , w końcu byla moja kolej. Przybrałam 3 kg od ostatniej wizyty to sukces okazało sie ze jestem mam skonczone 27 tygodni ciąży a według suwaczka jeszcze nie , szyjak zamknieta i taka jak powinna być , nadal córeczka trzeci raz potwierdzona i dzidzia jest o tydzień wieksza czyli na 28 tydzień ciąży odwrócona główką w dół i narazie jest z nia ok bardzo jest ruchliwa i kopie po żebra:-) troche sie uspokoiłam. Nastepna wizyta za 3tygodnie czyli 2 września.

hej, dawno mnie nie bylo, bo wakacje jakos tak dzialaja ze nie siedze przed komputerem ciagle.

Polozna kazala mi sie na nastepnej wizycie upomniec o skierowanie do szpitala na badania, bo jednak to moja przepukline ktora daje sie w znaki i trzeba ja obejrzec. Jesli lezy w zlym miejscu to trzeba bedzie cesarke, a jesli bedzie bardzo duza i bedzie dokuczac to trzeba bedzie wywolac wczesniej, zeby nie bolalo dodatkowo przy porodzie.

Ale jakos mnie to bardzo nie przerazilo. Moze dlatego ze to druga ciaza i wiem czego moge sie spodziewac. Nie wiem jeszcze jakim sposobem, ale wiem ze poprostu musze urodzic i tyle;-)

Powinnam miec te badanie okolo 34 t.c wiec za jakies 5 tygodni okaze sie jak bede rodzic.

Witajcie:)
czy któras z Was przyjmuje cordafen???
jesli tak to napiszcie ja sie czujecie bo ja z biegiem czasu coaraz gorzej puchne jestem coraz słabsza i ogolnie kanał:((

reklama
Do góry