reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama listopadowa u lekarza!

kochane, bylam wczoraj u gina. nie zapowiada sie zebym wczesniej miala rodzic, wiec jeszcze 1,5 mies. sobie ten brzuchol ponosze.
bole faktycznie moga byc przepowiadajace, poza tym musze uwazac na siebie. mialam usg- na bank to chlopczyk i to calkiem spory bo wazy juz 2230g :szok: no ale piwrwszy jak sie urodzil to wazyl 3800g wiec ten pewnie gdzies tez w tych granicach mi wyladuje ;-)
no i ja tez na wadze przybieram. w trzy tyg. pzrytylam 1,5 kg :sorry2:

reklama
hey dziewczyny, ja po wczorajszej wizycie dowiedzialam sie ze chyba bedzie mnie czekal szpital jesli mi dzis nie przejdzie to od jutra zawita.

Martynaag mnie napoczatku troszeczke pobolewalo jak siusialam ale pozniej to mi juz calkowicie przeszlo.

magdalenaB ty mowisz ze masz giganta? co ja mam powiedziec jak moj mam 2,800 to bedzie dopiero sloń:-D

Ostatnia edycja:
Asteria: Mnie podczas siusiania nie boli. Ale boli mnie od rana podbrzusze...

magdalenaB: moja Julia w 32tygodniu wazyla juz 2300kg, wiec nie masz sie co przejmowac :p

Asteria lekarze wiedza co robia, porobia badania i zobacza co i jak, dzidzius najwazniejszy
Martynaag mnie tak czasami kluje jak sie schylam lub wstaje, ale lekarz powiedzial ze brzuch miekki to nic sie nie dzieje, ale Ciebie jesli boli to moze lepiej pojdz
Mam nadzieje ze moje malenstwo bedzie malo wazylo, bedzie lepiej urodzic babla:-)

Hmmm, to ja dzis wszystkich przebije.... Moja kruszynka wazy juz 3kg:szok: i tez sie nie zanosi abym jakos wczesniej miala rodzic, bo szyjka dluga (5cm) i zamknieta...
Juz zaczynam sie bac, no ale coz Tomcio po urodzeniu wazyl 4200g..

Cześć dziewczyny
ale giganty z waszych pociech :-). ja mam usg dopiero 15 ciekawe ile mój synek już waży :-), już nie mogę się doczekać wizyty :-)

reklama
Witam włsnie byłam zrobic sobie badnka niby juz ostatnie morfologie antygen hbs i przeciwciala wzieli mi troche tej krwi bo cała fiolke , dobrze poszlam teraz bo na wyniki czeka sie tydzień a wizyte mam 14 pazdziernika wiec akurat bedą mam nadzieje że dotrfam do tej wizyty.

Do góry