reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama listopadowa u lekarza!

Bocianowa ja miałam kilka razy taki ból w ok. pępka, tak jakby mi skóra tam miała zaraz się rozerwać :szok: Ale potem to przeszło, dodam że pępek już mi wystaje od 19tc

hehe moj wyglada jakby chcial sie ode mnie oderwac:))
cart110.gif

reklama
Bocianowa, ja często mam ból w okolicy pępka. Co prawda sam pępek mi się wklęsł, ale nad nim robi mi się stwardnienie, które boli jak mały dużo buszuje :-)

Hej dziewczyny,bylam na badaniu usg,nadal utrzymuje sie nieco za duzo wod,ale z synusiem jest wszystko wporzadkupo badaniu okazalo sie ze jestem w 33 tygodniu ciazy,maly wazy 2200.sle usciski.:-)

No całkiem przyjemne przezwiska, mnie od brzuchacza przezywają...
Lana cieszę się że z synkiem wszystko ok :tak:

reklama
NO I MAM DIAGNOZE angina ropna prawostronna.ehh i antybiotyk maly wlasnie wstal i buszuje budzac pozostalych domownikow hahahahahaha
ale po zinnacie wstal i chodzi jak nakrecony:)))
Fajnie ze u Was ok:)
i ze z tym bolemto nic takiego:)
nie bez powodu mowi sie pepek swiata:)
hehehe
zycze Wam slodkich i spokojnych snow:*

Do góry