No, ja tez wizyte mialam wczoraj wieczorem. Mocz i cisnienie w porzadku. Dalej tyje
. Badan krwi ani wewnetrznego badania nie mialam
. Wkurza mnie to, bo tutaj jak sie czlowiek na cos nie poskarzy, na jakies dloegliwosci, to nie zrobia zadnych badan
. Kurcze, brzuch mierza, nie wiem po co, ale w jakim w jakim stanie jest szyjka to juz ich nie ochodzi
. Jak widzialam ze nie zapowiada sie na zadne badania to powiedzialam ze mam wrazenie ze dzidzius nie kopie tak jak dawniej, tylko jakby sie przeciagal i jest mniej aktywny. Tak wiec zrobili mi KTG i na poczatku dzidzius spal, zero ruchow. Podali mi szklanke soku i po paru minutach dostal takiej energii ze myslalam ze porozrywa mi te pasay na brzuchu od KTG
. Pielegniarka powiedziala ze to normalne iz teraz mniej sie rusza ale zeby obserwowac i najlepiej po kazdym posilku polozyc sie na boku i liczyc ruchy. Jesli w ciagu godziny jest przynajmniej 10 nawet najdelikatniejszych to wszystko jest w porzadku. No i nastepna wizyta za tydzien.
izka_sz, Kiriam widac dzidziom w brzuszkach dobrze i nie spieszy im sie na pierwsze spotkanie, wazne ze wszystko z nimi dobrze
agathe82, Lucyann faceci to normalnie sa jak z innej plaenty, a juz dla kobiet w ciazy to wogole...
Carol_ka, CzarnaAnutka czekamy na wiesci po wizytach
magdalenab wierze Ci ze jestes wkurzona, bo teraz biegac po miescie to naprawde coraz ciezej
, ale masz ustawiona wizyte na inny termin, kiedy ta twoja ginka wraca?
aga111 widzisz, co lekarz to inna praktyka. Mi tez sie wydaje ze pod koniec powinnysmy byc pod szczegolna obserwacja, ale skoro wszystko w porzadku to moze lekarz uznal dodatkowe badania za zbedne?