TuAga
Fanka BB :)
A wracając do tematu zbiórki i płacenia podatku... Podejrzewam, że ma kumatych księgowych i sobie odliczyła darowiznę w PIT. Także ten - nie przemawia za mną fakt, że ona przecież podatek z własnej kieszeni zapłaciła. Może i zapłaciła, ale potem sobie odebrała
Ja wogóle nie śledzę tej osoby, więc trudno mi ją oceniać jako osobę. Z pierwszego postu @aniaslu jednak wyłania się osoba, która jest bardzo niezrównoważona. Ani to nie świadczy dobrze o niej jako lekarzu (chyba była kiedyś jaka afera, że przedstawiała się jako ginekolog, którym wówczas nie była - to o tą osobę chodzi??), ani jako osobie. Zamiast walczyć z kolesiostwem, to ona jeszcze tym się chwali i uważa jest to dobre?? Ja mam nadzieję, że to słowa wyrwane z kontekstu, bo raczej nikt przy zdrowych zmysłach nie trzymałby takiego "lekarza" na stanie szpitala...
Aaa, z tymi słowami to nie, to nie wyrwane z kontekstu. Przyjęła na sprzęcie NFZ, w gabinecie NFZ swoją koleżankę, która "marzyła o usg na takim sprzęcie" i zamiast przeprosić powiedziała, że zarząd jest świadomy takich praktyk, popiera je i to sposób na skrócenie kolejek. To masakra, wiadomo, w każdym to wywoła gniew i poczucie niesprawiedliwości. Ona ma ogromny kłopot z przyznawaniem się do winy.