reklama
Dawno mnie tu nie bylo...ale widze ze szalejecie
super zakupy
ja ostatnio zakupilam 3 bluzeczki...jedna cala granatowa,druga w paski fioletowo-biale a 3 biala w czarne paski;-)dwie pary butow.... nie wiem co mi odbilo ale na obcasie i jedne to na dosc sporym;-).i kurteczke taka a'la skora:-)
Poluje na jeansy ale czekam na obnizki cen
super zakupy
ja ostatnio zakupilam 3 bluzeczki...jedna cala granatowa,druga w paski fioletowo-biale a 3 biala w czarne paski;-)dwie pary butow.... nie wiem co mi odbilo ale na obcasie i jedne to na dosc sporym;-).i kurteczke taka a'la skora:-)
Poluje na jeansy ale czekam na obnizki cen
S
Sara27
Gość
porobilyscie sliczne zakupy
Kupiłam buty - o takie topobuwie___PROWOKACYJNE__ /bl4367/__37 (1316047739) - Aukcje internetowe Allegro :-)
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Eve super kiedys dawno temu jak chadzałam jeszcze na obcasach miałam podobne były bardzo modne,tylko moje to były lakierki i strasznie długo prosiłąm mamę żeby mi je kupiła do tego miałam taką sztywną torebkę lakierowaną z rączką co tez było krzykiem mody
avanti85
Entuzjast(k)a
Eve super buciki
Ja lubię obcasy ale niestety nie mogę chodzić bo małżonek za niski Jak założę szpilki to jestem wyższa, więc zakładam tylko jak wychodzę sama
Ja lubię obcasy ale niestety nie mogę chodzić bo małżonek za niski Jak założę szpilki to jestem wyższa, więc zakładam tylko jak wychodzę sama
reklama
Podziel się: