reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

Dokupiłam torebkę :-D
P1130013.jpgP1130010.jpgP1130012.jpg

reklama
Dzięki dziewczyny, zdaje sobie sprawę z tego że każdy ma inny gust, ale ja jestem zadowolona, bo to mój styl. Ale chodzi mi po głowie jeszcze jedna sprawa - o taka fryzura
Aneta_Zajc_300x250.JPGmalgorzata_kozuchowska.jpg

Ostatnia edycja:
Eve-swietne zakupy a fryzura tez.Zawsze twierdzilam ze krotkie fryzurki sa takie bardziej charakterne i estetyczne niz wlosy dlugie,

Kupilam sobie kurteczke-jasniutka,ecru bo mam foty w swietle dziennym na maila.

CIEPLY PLASZCZ NA ZIME 38 KOBIECIE (1287637098) - Aukcje internetowe Allegro

Bo na aukcji jest kolor ciemniejszy,w rzeczywistosci jest taki:

PS.Na foto nie jestem ja tylko ta babka co mi zdjecia wyslala;)

Załączniki

• ku.jpg
    ku.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Saro fajna kurteczka :tak:mi równiez mąż sprawił nowa kurtkę w sobotę ale nie mam fotki generalnie podobały mi się dwie krótsza i dłuższa obie całkiem inne ale wybrałam dłuższą co by mi po nerkach nie wiało :tak:

obie fajne, ja uwielbiam szare rzeczy :)

moje ostatnie zakupy

EMU Hip Button Australia 35 / 36 CHESTNUT ORZECH (1305946780) - Aukcje internetowe Allegro

KURTKA-PŁASZCZ (mat) ZARA 2010/2011 rozm L (1285877470) - Aukcje internetowe Allegro

i dziś jeszcze kupiłam sobie zwykłe niebieskie rurki jeansowe i trzy cienkie sweterki szary, beżowy i taki dziwny kolor ani szary ani beż, bardziej z jakimś odcieniem zieleni ;| :D ten w dziwnym kolorze kupiłam w New Yorkerze i już mi guzik odpadł ;p a spodni się namierzyłam 150 par i okazuje się, że te rozmiary są tak powalone, wszystkie za duże, a było tyle fajnych rodzajów a ja znów wyszłam z dżinsami :/

reklama
Do góry