reklama
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
ja do mody podchodzę z dystansem lubię klasykę i retro
moda się zmienia co chwilę ale też co kilka lat powtarza... i dlatego może jestem ciuchowym chomikiem
;-)
a co do mody - no cóż nie mam wymiarów modelki i niektóre ciuchy np spodnie pumpy / alladynki leżą na mnie masakrycznie - pewnie pół ulicy by leżało i kwiczało gdybym w nich wyszła :-)

moda się zmienia co chwilę ale też co kilka lat powtarza... i dlatego może jestem ciuchowym chomikiem
;-)
a co do mody - no cóż nie mam wymiarów modelki i niektóre ciuchy np spodnie pumpy / alladynki leżą na mnie masakrycznie - pewnie pół ulicy by leżało i kwiczało gdybym w nich wyszła :-)

maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
A u mnie znowu jest tak że modnych ciuchów nie robią w rozmiarze "X.."a druga sprawa ze nie zawsze ta moda przypada mi o gustu czasami takie wydziwowane te ciuchy \
Kaczuszka

Kaczuszka

Dominika81
Fanka BB :)
ja też za bardzo za modą nie podążam, ale czasem jakiś ciuszek na czasie kupię - taki bardziej uniwersalny
S
Sara27
Gość
Tez kupuje ciuszki raczej uniwersalne
Na dzien dzisiejszy zakupilam spodniczke bombke-ale taka niewyrazna bombke to te typowo "bombiaste" mi sie nie podobaja
Inne aukcje w toku,ciii...jak wygram lub juz kupie na 100% to pokaze
Chce sobie m.in.kupic jakas dwurzedowke (kurtke/plaszczyk krotki) lekko retro,bo mam same jedno-krata lub nie krata.

Na dzien dzisiejszy zakupilam spodniczke bombke-ale taka niewyrazna bombke to te typowo "bombiaste" mi sie nie podobaja

Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
S
Sara27
Gość
Jestem ciekawa waszych opinii-po przejrzeniu allegro wzdluz i wszerz,wybralam 3 plaszcze krotkie a'la kurtki takie na ktore mnie w tym momencie stac bo na drozsze i bardziej wypasione niestety nie.Oczywiscie nie moge sie zdecydowac
I nie wiem czy wogole ktorys kupie,bo w szafie mam sporo kurtek i plaszczy tak naprawde,tylko zaden 2 rzedowy a taki chcialam.No wiec niewazne czy kupie czy nie-ale jaki byscie wybraly-bioprac pod uwage tylko te 3 z obrazkow?Myslalam o kracie ale z 2 strony kurtke w krate juz mialam w poprzednim sezonie,tylko inny kroj i sprzedalam.
PS.tylko te 3 odpowiadaja mi krojem,kolorem,fasonem,cena no i wymiarami na moje 61 kg przy 166 cm wzrostu
))

PS.tylko te 3 odpowiadaja mi krojem,kolorem,fasonem,cena no i wymiarami na moje 61 kg przy 166 cm wzrostu
S
Sara27
Gość
Iwonko-A pewnie ze temat super,dziekuje za opinie o plaszczu
Oczywiscie to jest ten najdrozszy z tych 3 plaszczyk ale i tak ma cene dobra-podaje linka.Uwazasz podobnie jak moj maz,jemu tez sie ten najbardziej podoba.
krata czarny biały płaszcz roz. 36,38,40, tu 38 (903968884) - Aukcje internetowe Allegro
PS.Jestem zachwycona,wczoraj wystawilam 2 swoje kiecki letnie i juz obie sa licytowane

krata czarny biały płaszcz roz. 36,38,40, tu 38 (903968884) - Aukcje internetowe Allegro
PS.Jestem zachwycona,wczoraj wystawilam 2 swoje kiecki letnie i juz obie sa licytowane

reklama
Podziel się: