reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

ja nie czytam modowych portali, jestem taka trochę obok mody... nie sugeruję się trendami - bo musiałabym wymieniać ciuchy co pół roku, a na to mnie nie stać...

reklama
ja do mody podchodzę z dystansem lubię klasykę i retro

moda się zmienia co chwilę ale też co kilka lat powtarza... i dlatego może jestem ciuchowym chomikiem
;-)

a co do mody - no cóż nie mam wymiarów modelki i niektóre ciuchy np spodnie pumpy / alladynki leżą na mnie masakrycznie - pewnie pół ulicy by leżało i kwiczało gdybym w nich wyszła :-):-D:-D

A u mnie znowu jest tak że modnych ciuchów nie robią w rozmiarze "X.."a druga sprawa ze nie zawsze ta moda przypada mi o gustu czasami takie wydziwowane te ciuchy \
Kaczuszka :-D:-D:-D:-D

ja też za bardzo za modą nie podążam, ale czasem jakiś ciuszek na czasie kupię - taki bardziej uniwersalny

Tez kupuje ciuszki raczej uniwersalne:tak:
Na dzien dzisiejszy zakupilam spodniczke bombke-ale taka niewyrazna bombke to te typowo "bombiaste" mi sie nie podobaja:tak:Inne aukcje w toku,ciii...jak wygram lub juz kupie na 100% to pokaze:tak:Chce sobie m.in.kupic jakas dwurzedowke (kurtke/plaszczyk krotki) lekko retro,bo mam same jedno-krata lub nie krata.

Załączniki

• bombka.jpg
    bombka.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem ciekawa waszych opinii-po przejrzeniu allegro wzdluz i wszerz,wybralam 3 plaszcze krotkie a'la kurtki takie na ktore mnie w tym momencie stac bo na drozsze i bardziej wypasione niestety nie.Oczywiscie nie moge sie zdecydowac:wściekła/y:I nie wiem czy wogole ktorys kupie,bo w szafie mam sporo kurtek i plaszczy tak naprawde,tylko zaden 2 rzedowy a taki chcialam.No wiec niewazne czy kupie czy nie-ale jaki byscie wybraly-bioprac pod uwage tylko te 3 z obrazkow?Myslalam o kracie ale z 2 strony kurtke w krate juz mialam w poprzednim sezonie,tylko inny kroj i sprzedalam.
PS.tylko te 3 odpowiadaja mi krojem,kolorem,fasonem,cena no i wymiarami na moje 61 kg przy 166 cm wzrostu;)))

Wiecie co, nigdy nie wchodziłam na ten wątek bo myślałam ,że jest jakiś nudny.A widzę że tu super tematy, ubrania , zakupy:tak:Czyli to co lubie:-D

reklama
Do góry