reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

reklama
magdalenka, szczególnie w tych brudnych dresach :-D
Dzięki dziewczyny. Z płaszczyka jestem naprawdę zadowolona, na zdjęciach nie wyglada tak fajnie jak na żywo :tak:

hehe, aż się cofnęłam do zdjęć, żeby spojrzeć czy ty aby na pewno w dresie jesteś bo za pierwszym razem w ogóle go nie zauważyłam :-D:-D patrzyłam na górną część ciała :-D:-D:-D

Eve sliczny plaszczyk , kurtka tez
Ja bylam w Zarze w drugi dzien swiat i jak dla mnie to w tym sklepie nie ma nic, w H&M juz wszystko przebrane bylo e new look tez i w innych sklepach rowniez....i nic sobie nie kupilam

Karolka tez kupilam takie paputki Szymkowi w H&M pisalam o tym na innym watku ale chyba nikt nie czytal:-(

A ja jutro na narty idę na górkę szczęśliwicką i taka szczęśliwa jestem bo narty to maja pasja a w zeszłym roku to tylko smakiem mogłam się obejść więc zamiast z małą spędzać czs w wekend to przyznaje że jutra nie mogę się doczekać

reklama
mam w planach kilka ciuszkow-narazie w fazie obserwacji i licytacji;-)
jak cos wygram to sie pochwale.

A jakie serwisy modowe czytacie?
ja chyba ten najprostszy prostych od lat czyli avanti.
http://serwisy.gazeta.pl/avanti/0,0.html

jak zwykle nie wszystkie trendy nadchodzacego sezonu mi sie podobaja ale cos mozna
sobie z tego wybrac.Fajne jest to na tej stronce ze mozna sobie upatrzec ciuszki wg roznych marek-kazdy moze uptrzec marki na jakie go stac i jakie lubi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry