reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

reklama
magdalenka, szczególnie w tych brudnych dresach :-D
Dzięki dziewczyny. Z płaszczyka jestem naprawdę zadowolona, na zdjęciach nie wyglada tak fajnie jak na żywo :tak:

hehe, aż się cofnęłam do zdjęć, żeby spojrzeć czy ty aby na pewno w dresie jesteś bo za pierwszym razem w ogóle go nie zauważyłam :-D:-D patrzyłam na górną część ciała :-D:-D:-D

Eve sliczny plaszczyk , kurtka tez
Ja bylam w Zarze w drugi dzien swiat i jak dla mnie to w tym sklepie nie ma nic, w H&M juz wszystko przebrane bylo e new look tez i w innych sklepach rowniez....i nic sobie nie kupilam

Karolka tez kupilam takie paputki Szymkowi w H&M pisalam o tym na innym watku ale chyba nikt nie czytal:-(

A ja jutro na narty idę na górkę szczęśliwicką i taka szczęśliwa jestem bo narty to maja pasja a w zeszłym roku to tylko smakiem mogłam się obejść więc zamiast z małą spędzać czs w wekend to przyznaje że jutra nie mogę się doczekać

reklama
mam w planach kilka ciuszkow-narazie w fazie obserwacji i licytacji;-)
jak cos wygram to sie pochwale.

A jakie serwisy modowe czytacie?
ja chyba ten najprostszy prostych od lat czyli avanti.
http://serwisy.gazeta.pl/avanti/0,0.html

jak zwykle nie wszystkie trendy nadchodzacego sezonu mi sie podobaja ale cos mozna
sobie z tego wybrac.Fajne jest to na tej stronce ze mozna sobie upatrzec ciuszki wg roznych marek-kazdy moze uptrzec marki na jakie go stac i jakie lubi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry