reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

reklama
Z tych 3 mi się najbardziej ten 3 podoba, ale jak już masz w kratę to może ten 1?
tylko czy będzie na tyle luźny, żeby coś grubszego pod spód założyć jak to na wiosnę? bo wygląda bardziej jak marynarka

Dominika-mialam taka sportowa kurtke w krate ale sprzedalam,bo skad moglam wiedziec ze znow bedzie na topie...
Z wymiarow mi wynika ze bedzie dosyc szeroki-ma 100 w biuscie a ja mam 95 teraz.Sa tez wieksze rozmiary na innych aukcjach.W skladzie jest welna Czyli taka plaszczowa marynarka.

Zla jestem na siebie,czy wy dacie wiare ze jak ostatnio wybieralam skorzana kurtle to nie mogac sie zdecydowa kupilam...3 rozne???Potem 1 zwrocilam a 2 zostawilam-ale z obu jestem zadowolona.No wariatka:///

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a, to jak sprzedałaś i nie masz to bym się zdecydowała na 3, ale jak 1 niedroga to bym wzięła obydwie :-D:-D:-D

1sza taniocha-niecale 100 zl z wysylka.
Nie mam kasy na obie:-D:-D:-D:-D:-D
Teraz to juz sie smieje z siebie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
zawsze mozna rzucic moneta;)

Sara kup trzeci:-)On ma w sobie taką lekkość i młodzieńcz wygląd a ten pierwszy wydaje mi sie jakiś babciowaty.To moje zdanie dziewczyny wiec sie nie obrazcie.Ten 3 jest taki sexy.;-)Ale mi sie spodobał,sam musze sie zastanowic czy sobie nie kupić,tylko że mam tego wszystkiego dużo a najcześciej chodzę w tych samych rzeczach, najwygodniejszych.

Powiem tak-trzymajcie kciuki by Julitka ladnie jadla moje zarcie:-DBo sliczkow to chyba nie bedzie miala tak szybko:-DJeszcze rozwazam.

reklama
Do góry