reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

reklama
magalenko bo te paputki to do chodzenia się nie nadają na male stopki, są za miękkie i nie wyprofilowane, wg one sa po to zeby dziecku było ciepło w nóżki, tez mamy takie

Eve gratulacje zakupów, duzo kupujesz w Zarze?, bo ja jak tam wejde to rzadko coś znajde większość ciuchów tej marki zupełnie nie w moim stylu, , choć kilka rzeczy mam, taką zupełną klasykę,

ivaz, no wł☺asnie jakiś wysyp był ciuszków w "moim" stylu :tak: zazwyczaj żadko coś udawało mi się znaleźć dla siebie. Albo mi się gust zminił czy jak :-D W każdym bądź razie muszę na nowo garderobę skompletować bo po ciąży i połogu to ja wypadłam całkowicie z mody.

Jeszcze tylko chciałam napisać, że ostatnio dostałam w Orsay bon (mam karte klienta) na wysokość 46 zł, do wykorzystania w ciągu 3 miesięcy. Poczekam do lutego to mi jeszcze jakiś rabat na urodziny dadzą :)

Ostatnia edycja:
Eve, ale ja nie rozumiem fenomenu tego sklepu, wchodze widze mnóstwo kobitek buszujących z zachwytem po wieszakach, a mnie tam się prawie nic nie podoba, nawet nie miałabym gdzie wlozyć tych dziwologów, w sumie mam z tamtąd kilka sweterków, pasków, kurtke zimową, za którą zapłaciłam 3 lata temu prawie 500 zł a jest do bani, bo marzne w niej nawet przy dodatnich temperaturach. Najbardziej podobają mi się tam rzeczy dla dzieci, ale ceny wg mnie za wysokie:szok::szok:

Karolka my też mamy takie papucie (tylko niefirmowe za 16zł ale identyczne tylko rysunek inny) i też rzadko zakładam, bo są beznadziejne, ta skarpeta się rozciąga i stopa wysuwa się z tych sztywnych skórek (czy co to jest) i przekręca, tak ze po chwili mały stopę ma niestabilną i się ślizga, dobry pomysł miał ktoś ale lipne wykonanie:-p, jakby cała stopa była w tym materiale co spód byłoby lepiej :tak:

Własnie nic nie było ciekawego w Orsay dlatego go mam jeszcze, bo pewnie też bym wykorzystała, a zresztą Ada już marudna była i szybko do domu jechaliśmy. Co do Zary to za płaszczyk dałam 280 zł, myślę, że to nie tak dużo. Jak zrobię fotkę to zamieszczę, bo bardzo fajny jest i unowersalny kolor.

Jeszcze w ramach mamy egoistki byłam w sobote w kinie z sąsiadką na Avatarze :)

A to ja w płaszczyku i kurtce:

Załączniki

• P1060199.jpg
    P1060199.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 51
  • P1060202.jpg
    P1060202.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
reklama
Płaszczyk mi sie podobał i kupiłam, a kurtke to z przymusu, bo mi w moich starych popsuły się zamki, w dwóch naraz :-(

Do góry