reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

Zobacz załącznik 257771Zobacz załącznik 257770
w koncu się trochę obkupiłam, udalo mi się kupić: buty, spodenie i 3 bluzki i sweterek, które kupiłam w jednym sklepie bo była duża wyprzedaż, wiec żal było czegos nie kupić. Ta pierwsz jest z takiego cienkiego, przezroczystego szyfonu, ze koniecznie trzeba pod nia włożyc top bo inaczej wszystko przeświruję. Upatrzyłam sobie też spódnice, ale nie było rozmiaru muszę podjechać poszukac gdzie indziej , wklejam zdjecia dzisiejszych łowów, jeszcze muszę jakąś torebeczkę sobie uchodzić, na pewno nie niebieską myslałam o takiej z naturalnej skóry
Sorki dwa razy wkleiłam zdjęcie z tymi samymi ciuchami

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zrobiłam brwi i jestem bardzo zadowolona. Teraz są mocno ciemne ale w ciągu 2-3 dni maja zrobić sie takie jak powinny. Super jest wstać rano i nie musieć smalować brwi.Wstawię wam zdjęcie jak bede miała chwilkę.

reklama
Wczorajszy zakup

Załączniki

• Obraz 003.jpg
    Obraz 003.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 62
  • Obraz 001.jpg
    Obraz 001.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 70
  • Obraz 002.jpg
    Obraz 002.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 61