reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

reklama
agnesiaa gdzie kupiłaś taką fajną spódniczkę,bardzo lubię takie bombki i z chęcią bym sobie taką kupiła.
A ja idę w sobotę zrobić sobie brwi,maikjaż permanentny, mój mąż dostał od klientki voucher na 600 zł,byłam na paznokciach i zostało mi jeszcze 500zl.Muszę go wydać do 20 czerwca wię idę na brwi(wybieram się już od kilku lat) kosztuje to 850 zł więc jak miałabm zapłacić całość to bym nie poszła ale dopłacić 350 zł to może byc.Oczywiście chcę znieczulenie:)Trochę się boję jak będę wyglądać.

Iwona za same brwi 850??? to chyba dużo, moja koleżanka zrobiła brwi i kontur ust za 600 wygląda świetnie, ale mówiła ze boli

reklama
Do góry