reklama
mam problem z sukienką na wesle :/ przymierzałam w sklepie sliczną różową szok ale kosztowała 300zł a wiem, że założę ją tylko raz :/ mierzyłam jeszcze taką ŚLICZNA RÓŻOWA SUKIENKA Z DUŻĄ KOKARDĄ (1068566890) - Aukcje internetowe Allegro ale niebieską i też fajnie leżała, tyle że w różowym kolorze jakoś mi do twarzy ;p a różową znalazłam tylko używaną, a do tego nie mogę przestać myśleć o tamtej, m każe brać, tą która mi się bardziej podoba, ale kurcze 300zł i tak później jej nie sprzedam nawet za połowę ceny :/ a co myślicie o sukience z linka?
marlena021
Fanka BB :)
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Marlena ceny powalające fajne zakupy
Agnesia bardzo ładna sukieneczka ta z linka
Agnesia bardzo ładna sukieneczka ta z linka
Iwona właśnie o to chodzi, że wiem że nie będzie innych okazji w najbliższym czasie, a za rok to wolałabym mieć inną lepiej mieć na każdą imprezę inną kieckę, kupiłam tą z linka wcześniejszego ŚLICZNA RÓŻOWA SUKIENKA Z DUŻĄ KOKARDĄ (1068566890) - Aukcje internetowe Allegro za taką cenę może być ;p a jakbym była świadkową to kupiłabym nawet za 500zł byleby mi się podobała ;D
marlena021
marlena021
Wczorak kupiłam sobie klapki by móc biegac za młodym bo stare już wołały o wymianę :-)
NOWOŚC 2010 KLAPKI JAPONKI DAMSKIE f-y INBLU r.38 (1038668962) - Aukcje internetowe Allegro
wzięłam fioletowe
NOWOŚC 2010 KLAPKI JAPONKI DAMSKIE f-y INBLU r.38 (1038668962) - Aukcje internetowe Allegro
wzięłam fioletowe
reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Marlena a ja osobiscie bardzo lubię japonki latem a twoje sliczne i fajny kolorek
Agnesia ciekawa bluzeczka a spódnica super :-)
Agnesia ciekawa bluzeczka a spódnica super :-)
Podziel się: