reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mama Egoistka

Agnesia ale czadowa ta bluzeczka z osiołkiem :-)
Eve super torebka ja uwielbiam listonoszki,ogólnie lubię torebki które przwiesz się tak przez głowę nie lubię jak mi torebka spada z ramienia

reklama
Wiecie co, jak mnie ta wirusówka dopadła, to sobie pogratulowalam pomysłu, ze wzięłam wczesniej opiekunkę do pomocy. Troche widze, ze mnie kolezanki postrzegająjako wygodnąmamuske (bo przeciez inne kobiety w ciąży radzą sobie same i co z tego, ze mają tez małeg dzieci), ale teraz przestalam się tym calkowicie przejmowac. Mąż nie mogl sięurwac z pracy, a ja cale 2 dni przelezalam, bo co wstalam to wymioty (a ni chcialam się odwodnic, wiec pilam cos na siłę). I tak opiekunka przyszła wczesniej i przez te 2 dni praktycznie ona od 8 do 15 sięzajmowala malym i jeszcze mną! Potem mlody szedł spac i potem przez 2 godziny ja jakos dawalam rade do przyjscia męża.
Ogłaszam się MegaEgoistką :))Przeleżalam 2 dni z brzuchem do góry! ;))

Moonik a może koleżanki zazdroszczą Ci wygody ;] moim zdaniem nie ma nic w tym złego że zatrudniłaś opiekunkę, a nawet uważam, że to świetny pomysł :)

agnesiaa - dzięki za mile slowa :)
edis - no wlasnie, ja sobie wolę nawet nie wyobrazac, jak to będzie z dwójką!! :D

Moja kreacja na jutrzejsze chrzciny, juz miałam dosyć łażenia po sklepach wzięłam w końcu pierwszą rzecz która mi sie spodobał i tyle, chociaż długośc tej sukienki zupełnie mi nie odpowiada, bo ja lubię do kolana, a nawet ciut za, a ta sukienka jest przed kolano, ale już mi się nie chciało niczego szukać w sumie jedną moge mieć krótszą

Ivaz-KLASA,po prostu klasa,elegancja-super

Wlasnie mialam napisac ze ja jestem chyba nudna ale moje kolory to glownie czern ktorej jestem wierna od lat,uwoelbiam zestawienia czern+biel,szarosci.Sportowe ciuchy mam we wszystkich kolorach swiata (takie na codzien,na wakacje itp) ale takie "do pracy" to czern,biel,szarosci,granaty,turkusy,czerwienie i fiolety.I dobrze mi w tych kolorach-sa takie "moje".

A tu (oczywiscie w moich kolorach) skromniutki egoizm-bluzeczka w groszki ( w ramach mamy egoistki)
bo moje konto na ten miesiac swieci pustkami:/Dobrze ze ten miesiac juz sie konczy.

Bluzeczka w kropki S/M (1050274969) - Aukcje internetowe Allegro

Aha,i suoer ten zakiecik-bolerko.Ja uwielbiam tego typu narzutki,krotkie zakieciki,bolerka,nietoperze-mgielki itp-bardzo zmieniaja caly stroj,wykanczaja go,nawet dodaja szyku zwyklej prostej bluzce.

Dziewczyny doradzcie mi coś.Będę szła na galę izby gospodarczej i mam taką fajną elegancka ( trochę sexi)sukienkę ale jest ona bardzo krótka(ledwo za tyłek) i troszkę rozszerzana i chciałabym pod nia ubrać legginsy(długie lub za kolano).Czy do eleganckiej sukienki beda pasować? żebym nie wyglądała jak idiotka.Jak wróci mój m powiem żeby mi wkleił jej zdjecie.

reklama
Do góry