reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

Agnesia ale czadowa ta bluzeczka z osiołkiem :-)
Eve super torebka ja uwielbiam listonoszki,ogólnie lubię torebki które przwiesz się tak przez głowę nie lubię jak mi torebka spada z ramienia

reklama
Wiecie co, jak mnie ta wirusówka dopadła, to sobie pogratulowalam pomysłu, ze wzięłam wczesniej opiekunkę do pomocy. Troche widze, ze mnie kolezanki postrzegająjako wygodnąmamuske (bo przeciez inne kobiety w ciąży radzą sobie same i co z tego, ze mają tez małeg dzieci), ale teraz przestalam się tym calkowicie przejmowac. Mąż nie mogl sięurwac z pracy, a ja cale 2 dni przelezalam, bo co wstalam to wymioty (a ni chcialam się odwodnic, wiec pilam cos na siłę). I tak opiekunka przyszła wczesniej i przez te 2 dni praktycznie ona od 8 do 15 sięzajmowala malym i jeszcze mną! Potem mlody szedł spac i potem przez 2 godziny ja jakos dawalam rade do przyjscia męża.
Ogłaszam się MegaEgoistką :))Przeleżalam 2 dni z brzuchem do góry! ;))

Moonik a może koleżanki zazdroszczą Ci wygody ;] moim zdaniem nie ma nic w tym złego że zatrudniłaś opiekunkę, a nawet uważam, że to świetny pomysł :)

agnesiaa - dzięki za mile slowa :)
edis - no wlasnie, ja sobie wolę nawet nie wyobrazac, jak to będzie z dwójką!! :D

Moja kreacja na jutrzejsze chrzciny, juz miałam dosyć łażenia po sklepach wzięłam w końcu pierwszą rzecz która mi sie spodobał i tyle, chociaż długośc tej sukienki zupełnie mi nie odpowiada, bo ja lubię do kolana, a nawet ciut za, a ta sukienka jest przed kolano, ale już mi się nie chciało niczego szukać w sumie jedną moge mieć krótszą

Ivaz-KLASA,po prostu klasa,elegancja-super

Wlasnie mialam napisac ze ja jestem chyba nudna ale moje kolory to glownie czern ktorej jestem wierna od lat,uwoelbiam zestawienia czern+biel,szarosci.Sportowe ciuchy mam we wszystkich kolorach swiata (takie na codzien,na wakacje itp) ale takie "do pracy" to czern,biel,szarosci,granaty,turkusy,czerwienie i fiolety.I dobrze mi w tych kolorach-sa takie "moje".

A tu (oczywiscie w moich kolorach) skromniutki egoizm-bluzeczka w groszki ( w ramach mamy egoistki)
bo moje konto na ten miesiac swieci pustkami:/Dobrze ze ten miesiac juz sie konczy.

Bluzeczka w kropki S/M (1050274969) - Aukcje internetowe Allegro

Aha,i suoer ten zakiecik-bolerko.Ja uwielbiam tego typu narzutki,krotkie zakieciki,bolerka,nietoperze-mgielki itp-bardzo zmieniaja caly stroj,wykanczaja go,nawet dodaja szyku zwyklej prostej bluzce.

Dziewczyny doradzcie mi coś.Będę szła na galę izby gospodarczej i mam taką fajną elegancka ( trochę sexi)sukienkę ale jest ona bardzo krótka(ledwo za tyłek) i troszkę rozszerzana i chciałabym pod nia ubrać legginsy(długie lub za kolano).Czy do eleganckiej sukienki beda pasować? żebym nie wyglądała jak idiotka.Jak wróci mój m powiem żeby mi wkleił jej zdjecie.

reklama
Do góry