reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

reklama
Eve super zakupy, mam podobną torbę, bardzo wygodne one są :)

jakoś wcześniej nie chciało mi się robić fotek swoich zakupów, Kubusiowe o wiele lepsze, ale jak się wszyscy tak chwalą to i ja ;p heh

zwykłe rurki i dwie bluzeczki, ta z osiołkiem the best ;p M się pytał czy to na pewno dla mnie czy może dla Kubusia ;p
SDC16433.jpgSDC16430.jpg

Ooo Eve nie zauwazylam ze ty tez cos zakupilas, fajna ta torebeczka chociaz u mnie by nie zdała egzaminu, ja mam wszytskie torby ogromne, bo zawsze nosze ze soba wode i inne pierdety... kurcze taka bluzke z muppetem tez bym chciala ale ja nigdzie takich po sklepach nie widze

bluzkę kupiłam w zwykłym zwyczajnym bezfirmowym sklepie za 25zł! szaleństwo ;p ale jest ze świetnej mięciutkiej bawełny, jak po praniu się sprawdzi to kupię jeszcze jedną z innym obrazkiem :) a były jeszcze z fajnymi obrazkami, ale takie zupełnie z elastanu czy z czego że jak się założy to ona zaraz cała się podciąga do góry :/

ja też zazwyczaj noszę wielką torbę, żeby w niej wszystko zmieścić, ale jak jadę autem gdzieś to nie potrzebuję swojego wora tylko właśnie biorę tą mniejszą 'listonoszkę', a i tak jest pojemna :)

Ostatnia edycja:
Ja też mam same duże i dlatego potrzebowałam takiej mniejszej, zeby zawiesić i zapomnieć.

A widziałam wczoraj takie z Piggy i Kermitem w jakimś sklepie firmowym tylko nazwy zapomnialam po 69 zł wiec nie tak dużo

reklama
u mnie z Gryfinie jedyne sklepy firmowe to Diverse i z butami sportowymi :D więc nie mam zbyt wielkiego pola do popisu, niby w Szczecinie jestem kilka razy w tygodniu, ale nigdy nie mam czasu na zakupy, chociaż i tak muszę się przymusić na dniach ;]

Do góry