reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

no i kupiłam w końcu sukienkę bo jednak w tej czaernej to czułabym się jak uboga krewna z prowincji;-)
Zdecydowałam się na taką, zdjęcia trochę pewnie przekłamią kolor ale ona jest stalowa z fuksją, takie tez są buty ciut ciemniejsze ale innych w tym kolrze nie znalazłam

reklama
Ivaz-sliczny stroj,zarowno kroj jak i kolor:tak:

Ja tez kiedys mialam obawy czy czarna sukienka na weselu pasuje,ale odkad tak poszlam (z wrzosowymi dodatkami) a potem okazalo sie na tym weselu ze wiekszosc dziewczyn ma czarne kiecki to juz sie nie waham:-DMysle ze gorzej ubrac biala i robic za ksero panny mlodej;)

Sara - dokładnie... głupio to wygląda jak ktoś zakłada białą lub jasno kremową...:eek:

Ja w czarnej tez byłam, ale z kolei z bladoróżowymi lamówkami i takimi dodatkami (oprócz butów) i raz też w czarnej, ale z krwisto czerwonymi dodatkami

nie lubię tez z kolei jak kobiety przychodzą na wesele w spodniach... jednak to jest okazja, na którą lepiej i uroczyściej się wyglada w sukience

ivaz, super, a ja tak sobie o fiolecie plotłam :tak:

Ja wczoraj zaszalałam: kupiłam sobie płaszczyk w Zarze, kurtke i bluzeczkę w C&A, tunikę i leginsy dla siebie i Ady w Cubusie :tak: Szokk

reklama
Karolka Gosia ma podobne paputki i niestety leżą nieużywane ponieważ sa kiepskie. Tzn Gosia jak chodzi to jej się w nich stópki wyginają, jakby próbowała sobie stopę zrolować począwszy od palców. Strasznie nam krzywo w nich chodziła (bez nich jest okey) no i nie zakładamy jej ich. A szkoda bo zamiast latać w samych rajstopkach (skarpetki sciąga) to latała by w kapciuszkach. Może twoje będą jakieś lepsze.

Do góry