reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

reklama
Karolka-bluzeczka jak juz pisalam na wz super (sliczny dekolt) i dobrze zrobilas ze wybralas krotki rekaw,bardziej przydatny:tak:

A ja...kupilam sukienko-tunike,bardzo mi sie kolor spodobal,bo juz chyba wszystkie mozliwe kolory mam w szafie a takiego niebiesko-granato-indygo nie mam.No i to juz moj nie 1szy zakup u tego sprzedawcy-fajne ma rzeczy.

http://www.allegro.pl/item838456248_dzianinowa_sukienka_tunika_niebieska_l_xl_nowa.html

No i 2 pary legginsow (czarne i brazowe) i 2 pary nadkolanowek - kolory j.w.

I to juz byly NAPRAWDE OSTATNIE grudniowe zakupy:tak:Słowo!(obiecalam sobie i mezowi bo szafa mi peka doslownie od ciuchow a w ostatnuch 2 mies nabylam ponad 20 sztuk:zawstydzona/y:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sara tunika swietna!!!

Ja wczoraj nabylam spodnice.....spodnie w kancik....koszule biala w siwe paski (do spodnicy) z dlugim rekawem i koszule biala z krotkim rekawem z czarnym cienkim paseczkiem.....szukalam tez kozaczkow byly z ecco super tylko łydki mam za grube:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a drugie tez z ecco ale nie bylo rozmiaru na mnie.....
Z Clarksa tez przymierzalam ale wszystkie na wysokim obcasie albo nie moglam dosunac:-:)-:)-(

super zakupy - zazdroszczę Wam trochę... ja nic sobie nie kupuję ostatnio :-(
w piątek wydałam na siebie całe 15zł - zrobiłam sobie hennę - słaba ze mnie egoistka

reklama
Do góry