reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mama Egoistka

reklama
Karolka-bluzeczka jak juz pisalam na wz super (sliczny dekolt) i dobrze zrobilas ze wybralas krotki rekaw,bardziej przydatny:tak:

A ja...kupilam sukienko-tunike,bardzo mi sie kolor spodobal,bo juz chyba wszystkie mozliwe kolory mam w szafie a takiego niebiesko-granato-indygo nie mam.No i to juz moj nie 1szy zakup u tego sprzedawcy-fajne ma rzeczy.

http://www.allegro.pl/item838456248_dzianinowa_sukienka_tunika_niebieska_l_xl_nowa.html

No i 2 pary legginsow (czarne i brazowe) i 2 pary nadkolanowek - kolory j.w.

I to juz byly NAPRAWDE OSTATNIE grudniowe zakupy:tak:Słowo!(obiecalam sobie i mezowi bo szafa mi peka doslownie od ciuchow a w ostatnuch 2 mies nabylam ponad 20 sztuk:zawstydzona/y:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sara tunika swietna!!!

Ja wczoraj nabylam spodnice.....spodnie w kancik....koszule biala w siwe paski (do spodnicy) z dlugim rekawem i koszule biala z krotkim rekawem z czarnym cienkim paseczkiem.....szukalam tez kozaczkow byly z ecco super tylko łydki mam za grube:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a drugie tez z ecco ale nie bylo rozmiaru na mnie.....
Z Clarksa tez przymierzalam ale wszystkie na wysokim obcasie albo nie moglam dosunac:-:)-:)-(

super zakupy - zazdroszczę Wam trochę... ja nic sobie nie kupuję ostatnio :-(
w piątek wydałam na siebie całe 15zł - zrobiłam sobie hennę - słaba ze mnie egoistka

reklama
Do góry