reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

no wlasnie ja dlatego zdecydowalam sie an taki tradycyjny ekspres. te na kapsuly sa super i strasznie mi sie podobaja, ale balam sie, ze moze kiedys producent przestanie je produkowac albo beda ciezko dostepne. a kawe do ekspresu znajde zawsze w kazdym sklepie. w ogole ja to maniaczka kawy jestem:tak: podobaja mi sie takie profesjonalne juz - z mlynkiem do kawy i z mozliwoscia podgrzewania filizanek. ale kosztuja juz duzo wiecej i nie zmiescilby mi sie taki w mojej kuchni:-(

reklama
Ale do tego ekspresu sanseo to az 7 poroducentów produkuję te kapsuły, więc to chyba nie problem, nawet jak jeden zbankrutuje to zostanie jeszcze 6:-p

no wlasnie ja dlatego zdecydowalam sie an taki tradycyjny ekspres. te na kapsuly sa super i strasznie mi sie podobaja, ale balam sie, ze moze kiedys producent przestanie je produkowac albo beda ciezko dostepne. a kawe do ekspresu znajde zawsze w kazdym sklepie. w ogole ja to maniaczka kawy jestem:tak: podobaja mi sie takie profesjonalne juz - z mlynkiem do kawy i z mozliwoscia podgrzewania filizanek. ale kosztuja juz duzo wiecej i nie zmiescilby mi sie taki w mojej kuchni:-(

mnie się też taki marzy..... może na gwiazdkę??

Eve a gdzie foty?

a ja w ramach mamy egoistki nabyłam sobie dzisiaj 2 koszule, sweterek, pasek skórzany plecionkę, naszyjnik tj taką żyłkę z dużą fioletową cyrkonią, i imprezowy top, bo jutro wybywam na clubbing z koleżanami:tak::tak:
I znów mi się wyjazd do spa nie udał, coś nie możemy się zgrać z dziewczynami, trudno kasę przeznaczoną na ten cel wydam w Berlinie na zakupy i kupię sobie porządny krem.

ivaz - gdzie kupujesz koszule damskie?
ja jakoś nie moge dobrze trafić....
z zary mi się sprała po paru praniach... z vero mody jedna jest fajna, a druga jakoś dziwnie zżółkła... z taranko (też nie była najtańsza) jakoś mi się w praniu skurczyła:wściekła/y:
jedyne naprawdę sprawdzone mam z esprit, ale sa strasznie drogie, więc mam całe 2 ;-) ostatnio na lotnisku kupiłam, bo było naprawdę tanio

reklama
Dominika teraz kupiłam jedną w Promodzie, a drugą w H&M, aż dziwne, że ta z Zary się sprała, mi sie nic nie dzieje z zarowymi ciuchami.
Sprawdz jeszcze w Wolczance tam mają ładne bluzki koszulowe, ja kupuje m koszule z tej firmy i są ok to może damskie tez będą dobre, sama nie mam

Do góry