reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

no wlasnie ja dlatego zdecydowalam sie an taki tradycyjny ekspres. te na kapsuly sa super i strasznie mi sie podobaja, ale balam sie, ze moze kiedys producent przestanie je produkowac albo beda ciezko dostepne. a kawe do ekspresu znajde zawsze w kazdym sklepie. w ogole ja to maniaczka kawy jestem:tak: podobaja mi sie takie profesjonalne juz - z mlynkiem do kawy i z mozliwoscia podgrzewania filizanek. ale kosztuja juz duzo wiecej i nie zmiescilby mi sie taki w mojej kuchni:-(

reklama
Ale do tego ekspresu sanseo to az 7 poroducentów produkuję te kapsuły, więc to chyba nie problem, nawet jak jeden zbankrutuje to zostanie jeszcze 6:-p

no wlasnie ja dlatego zdecydowalam sie an taki tradycyjny ekspres. te na kapsuly sa super i strasznie mi sie podobaja, ale balam sie, ze moze kiedys producent przestanie je produkowac albo beda ciezko dostepne. a kawe do ekspresu znajde zawsze w kazdym sklepie. w ogole ja to maniaczka kawy jestem:tak: podobaja mi sie takie profesjonalne juz - z mlynkiem do kawy i z mozliwoscia podgrzewania filizanek. ale kosztuja juz duzo wiecej i nie zmiescilby mi sie taki w mojej kuchni:-(

mnie się też taki marzy..... może na gwiazdkę??

Eve a gdzie foty?

a ja w ramach mamy egoistki nabyłam sobie dzisiaj 2 koszule, sweterek, pasek skórzany plecionkę, naszyjnik tj taką żyłkę z dużą fioletową cyrkonią, i imprezowy top, bo jutro wybywam na clubbing z koleżanami:tak::tak:
I znów mi się wyjazd do spa nie udał, coś nie możemy się zgrać z dziewczynami, trudno kasę przeznaczoną na ten cel wydam w Berlinie na zakupy i kupię sobie porządny krem.

ivaz - gdzie kupujesz koszule damskie?
ja jakoś nie moge dobrze trafić....
z zary mi się sprała po paru praniach... z vero mody jedna jest fajna, a druga jakoś dziwnie zżółkła... z taranko (też nie była najtańsza) jakoś mi się w praniu skurczyła:wściekła/y:
jedyne naprawdę sprawdzone mam z esprit, ale sa strasznie drogie, więc mam całe 2 ;-) ostatnio na lotnisku kupiłam, bo było naprawdę tanio

reklama
Dominika teraz kupiłam jedną w Promodzie, a drugą w H&M, aż dziwne, że ta z Zary się sprała, mi sie nic nie dzieje z zarowymi ciuchami.
Sprawdz jeszcze w Wolczance tam mają ładne bluzki koszulowe, ja kupuje m koszule z tej firmy i są ok to może damskie tez będą dobre, sama nie mam

Do góry