reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

Ja też już miałam różne kombinacje, króciutkie na chłopaka, długie do pasa, blond i ciemny brąz, grzywka i bez :) a ostatnio obcięłam do brody jak mi mały zaczął za włosy ciągać i przyznam że podoba mi się ta długość - wygodna i włosy się w miarę układają ;-)

karolka - fajnie wyszło :-)

reklama
Karolka- SUPER!! teraz na kolczyka w nosie czekamy :)
ja teraz zapuszczam włosy chce miec takie do pół plecow ale przyznam ze mnie szlag trafia przy ich myciu.... mam krecone, geste, grube i niby fajnie ale ułozyc ich sie nie da w zaden sposob. A ze krecone to juz w ogole. Wkurza mnie ze dla kreconych wlosow nie ma fajnych fryzur- jak ktos ma proste to moze sobie boba zrobic, wycieniwoac, grzywki na rozne sposoby....a ja?? D*PA nic nie moge:cool:
Chcialabym sobie blonda walnac ale sie boje...

Karolka-bardzo twarzowa fryzurka,normalnie wyczesana:-D:tak:

ja rowniez mialam wszystkie mozliwe dlugosc i kolory wlosow.I chyba m.in.dlatego mam teraz takie liche-tzn cienkie od wieloletniego farbowania.
Gdyby moj maz poznal mnie kilka lat wczesniej,to bylabym blondynka wtedy:-DA naturalnie jestem szatynka,aktualnie mam wlosy przyciemnione o dwa tony.
narazie zapuszczam i nie scinam...chociaz mnie korci.Wlasnie,czas na odrosty sie do fryzjera umowic przed Swietami!:tak:

A,i jeszcze porobilam fotki ostatnuch zakupow (z ostatniego miesiaca czy tam 6 tygodni) w ramach mamy egoistki czyli jeansy rurki,rybaczki satynowe,kilka "nietoperzy" (bluzka i sweterek),tunika,welniane szorty do kozakow,czarna koszulka,2 kurtki z ekoskory (jedna grzeczna w formie zakietu i druga mniej grzeczna w formie pilotki) i ...czarna mini do sypialni z ekoskory:-D:-D:-D itp.Do tego 2 berety jeszcze ale juz ich nie bede wyciagala do foto:-pOczywiscie z pieniazkow zarobionych ze sprzedanych aukcji:-)Tak sie jakos dzis rozszalalm z aparatem:tak:;-)

Załączniki

• ciuchy1.JPG
    ciuchy1.JPG
    29,1 KB · Wyświetleń: 46
  • ciuchy2.JPG
    ciuchy2.JPG
    25,1 KB · Wyświetleń: 44
  • ciuchy3.JPG
    ciuchy3.JPG
    23,9 KB · Wyświetleń: 46
  • ciuchy4.JPG
    ciuchy4.JPG
    28,5 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnio edytowane przez moderatora:
bardzo porzadne zakupy:tak:i ja musze cos kupic.... na razie wykorzystalam rady edis. powiedzialam m ze orzed powrotem do pracy musze miec cos nowego:-D bo u nas krucho z kasa... m rozkreca biznes:-D

Modro rzeczywiście fajne ciuszki ma ten sprzedawca,moze nawet coś sobię kupię tylko nie rozumiem jednego czemu tam gdzie aukcja dotyczy większych rozmiarów zawsze modelka jest szczuplutka,przecież sporo tam aukcji z ciuszkami duzych rozmiarów tak ciężko znaleść kogoś wiekszego na modelkę :crazy:

reklama
Karolka super fryzurka, bardzo twarzowa
Saro, świetne ciuszki wszystkie i netoperki i rurki, a spodniczka I klasa gratulację udanych zakupów

Do góry