reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

Ja też już miałam różne kombinacje, króciutkie na chłopaka, długie do pasa, blond i ciemny brąz, grzywka i bez :) a ostatnio obcięłam do brody jak mi mały zaczął za włosy ciągać i przyznam że podoba mi się ta długość - wygodna i włosy się w miarę układają ;-)

karolka - fajnie wyszło :-)

reklama
Karolka- SUPER!! teraz na kolczyka w nosie czekamy :)
ja teraz zapuszczam włosy chce miec takie do pół plecow ale przyznam ze mnie szlag trafia przy ich myciu.... mam krecone, geste, grube i niby fajnie ale ułozyc ich sie nie da w zaden sposob. A ze krecone to juz w ogole. Wkurza mnie ze dla kreconych wlosow nie ma fajnych fryzur- jak ktos ma proste to moze sobie boba zrobic, wycieniwoac, grzywki na rozne sposoby....a ja?? D*PA nic nie moge:cool:
Chcialabym sobie blonda walnac ale sie boje...

Karolka-bardzo twarzowa fryzurka,normalnie wyczesana:-D:tak:

ja rowniez mialam wszystkie mozliwe dlugosc i kolory wlosow.I chyba m.in.dlatego mam teraz takie liche-tzn cienkie od wieloletniego farbowania.
Gdyby moj maz poznal mnie kilka lat wczesniej,to bylabym blondynka wtedy:-DA naturalnie jestem szatynka,aktualnie mam wlosy przyciemnione o dwa tony.
narazie zapuszczam i nie scinam...chociaz mnie korci.Wlasnie,czas na odrosty sie do fryzjera umowic przed Swietami!:tak:

A,i jeszcze porobilam fotki ostatnuch zakupow (z ostatniego miesiaca czy tam 6 tygodni) w ramach mamy egoistki czyli jeansy rurki,rybaczki satynowe,kilka "nietoperzy" (bluzka i sweterek),tunika,welniane szorty do kozakow,czarna koszulka,2 kurtki z ekoskory (jedna grzeczna w formie zakietu i druga mniej grzeczna w formie pilotki) i ...czarna mini do sypialni z ekoskory:-D:-D:-D itp.Do tego 2 berety jeszcze ale juz ich nie bede wyciagala do foto:-pOczywiscie z pieniazkow zarobionych ze sprzedanych aukcji:-)Tak sie jakos dzis rozszalalm z aparatem:tak:;-)

Załączniki

• ciuchy1.JPG
    ciuchy1.JPG
    29,1 KB · Wyświetleń: 49
  • ciuchy2.JPG
    ciuchy2.JPG
    25,1 KB · Wyświetleń: 50
  • ciuchy3.JPG
    ciuchy3.JPG
    23,9 KB · Wyświetleń: 49
  • ciuchy4.JPG
    ciuchy4.JPG
    28,5 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnio edytowane przez moderatora:
bardzo porzadne zakupy:tak:i ja musze cos kupic.... na razie wykorzystalam rady edis. powiedzialam m ze orzed powrotem do pracy musze miec cos nowego:-D bo u nas krucho z kasa... m rozkreca biznes:-D

Modro rzeczywiście fajne ciuszki ma ten sprzedawca,moze nawet coś sobię kupię tylko nie rozumiem jednego czemu tam gdzie aukcja dotyczy większych rozmiarów zawsze modelka jest szczuplutka,przecież sporo tam aukcji z ciuszkami duzych rozmiarów tak ciężko znaleść kogoś wiekszego na modelkę :crazy:

reklama
Karolka super fryzurka, bardzo twarzowa
Saro, świetne ciuszki wszystkie i netoperki i rurki, a spodniczka I klasa gratulację udanych zakupów

Do góry